Türk Yatırımcılar Afrika'ya Kamerun'dan Açılacak

Kamerun'a ilk iş, ticaret ve fuar merkezini Türk yatırımcılar kurdu. TurCamHall Fuar ve Ticaret Merkezi, başta Türk yatırımcı ve ihracatçılar olmak üzere tüm dünya iş çevrelerine hizmet verecek. Kamerun'un Başkenti...

Türk Yatırımcılar Afrika'ya Kamerun'dan Açılacak

Kamerun'a ilk iş, ticaret ve fuar merkezini Türk yatırımcılar kurdu. TurCamHall Fuar ve Ticaret Merkezi, başta Türk yatırımcı ve ihracatçılar olmak üzere tüm dünya iş çevrelerine hizmet verecek.

Kamerun'un Başkenti Yaounde'de kurulan 7 bin 300 metrekarelik Fuar ve Ticaret Merkezi TurCamHall, Türk yatırımcı ve ihracatçılarının yanı sıra, Afrika'yı odağına almış olan küresel iş dünyasına da hizmet verecek.

Fuar Merkezi, nitelikli donanımıyla, bölgedeki fuar, kongre, seminer, sempozyum, resepsiyon, iş ve alım heyeti toplantıları gibi pek çok ticari etkinliğe ev sahipliği yapmak amacıyla uluslararası standartlarda kuruldu.

Yalnızca Kamerun'da değil, tüm Orta Batı Afrika'nın yegane fuar ve ticaret  merkezi konumunda bulunan TurCamHall, en yeni teknolojiye sahip iletişim altyapısıyla da ziyaretçilerin, katılımcıların ve müşterilerinin dünyayla bağlantılarının sürekli olması sağlayabiliyor.

Kamerun'un da aralarında bulunduğu CEMAC (Orta Afrika Ekonomi ve Para Birliği) üyesi  ülkeler, ortak para birimi kullanıyor ve bir dış gümrük tarifesi uyguluyorlar. CEMAC üyesi ülkeler arasında ticaret ayrıcalıkları ve gümrük muafiyetlerinin olması, ihracatçılara "bir ülkeye girerek altı ülkeye erişim" avantajı sağlıyor.

TurCam Hall'ün açılışı, İstanbul Ticaret Odası'nın 24 - 27 Eylül 2014'te düzenleyeceği Kamerun Türk Ürünleri Fuarı ile yapılacak. Fuar, müteahhitlik hizmetleri, tarımsal sanayi, tarım aletleri, tarım ilaçları, gıda sanayi, balıkçılık, tekstil ve hazır giyim, dericilik, inşaat malzemeleri, inşaat yan sanayii, enerji ve otomotiv sektörlerinin temsilcileri ile Afrikalı alıcıları buluşturacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.