GİFA İNC Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, ilaç şirketi satın almak için görüşmelerinin devam ettiğini, ilaç fabrikasını 2-3 ay içerisinde Gifa INC bünyesine dahil edip ilaç şirketinin de Amerikan Borsasında yer almasını planladıklarını açıkladı.

Hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz diyen GİFA INC Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa, şirketlerinin tümünü 2019 yılı sonuna kadar Amerikan Borsasına aktarmayı hedeflediklerini vurguladı.

“İlaç sektörü ile büyümemizi devam ettireceğiz”

Kısa, Amerikan Borasında kalıcı olmak amacıyla yola çıktıklarına işaret ederek, “GİFA olarak dünyanın en büyük finans ağının içinde olduğumuzun bilinci ve sorumluluğuyla doğru zamanda doğru yatırımlar yaparak uluslar arası aktörlerin dikkatini çekmeye devam ediyoruz. İlaç sektörü dünyada en çok rağbet gören alanlardan biri ve biz de bu alana yatırım yaparak hem firma olarak karlılığımızı artıracağız, hem de hisselerimize yatırım yapanların kazanmasını sağlayacağız” dedi.

“Yatırımlar artarak devam edecek”

Amerikan Borasındaki yatırımlarına devam edecekleri mesajını da veren Yusuf Kısa, “ GİFA’nın en başından beri ana hedefi dünya piyasalarında önemli bir aktör olmaktı. Bu yolun ne kadar zor ve zahmetli olduğunun bilinciyle 24 saat esasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.