107 Yaşında Cemaate Namaz Kıldırdı

SAKARYA'da onuruna her sene etkinlikler düzenlenen 'Hafız Hasan Hoca' olarak tanınan emekli imam ve Kur'an kursu hocası 107 yaşındaki Hasan Hüseyin Işık 'Hocanın emeklisi olmaz' diyerek bir asırlık yaşına rağmen...

107 Yaşında Cemaate Namaz Kıldırdı
SAKARYA'da onuruna her sene etkinlikler düzenlenen 'Hafız Hasan Hoca' olarak tanınan emekli imam ve Kur'an kursu hocası 107 yaşındaki Hasan Hüseyin Işık 'Hocanın emeklisi olmaz' diyerek bir asırlık yaşına rağmen cemaatin önüne geçip namaz kıldırdı.

Sakarya'da bir asrı geride bırakan ve ömrünü din hizmetlerinde geçiren Hasan Hüseyin Işık için Sakarya'da her yıl adına etkinlik düzenleniyor. Kentin Büyükesence Mahallesi'nde yaşayan ve ilerlemiş yaşına karşın dini görevlerini eksiksiz yerine getirdiği belirtilen Hasan Hüseyin Işık'la bir televizyon kanalı röportaj yaptı. Röportajdan sonra da 'Hafız Hasan Hoca' lakaplı asırlık çınar Işık, öğleyin camide ezanın okunmasının ardından cemaatin önüne geçip namaz kıldırdı. Hasan Hüseyin Işık, ardından da gazetecilere hayat hikayesini anlattı, "Hocamın emeklisi olmaz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.