Aşk Engel Tanımadı

DENİZLİ'nin Çardak İlçesi'nde, bedensel engelli 28 yaşındaki Abdullah Yorulmaz ve 25 yaşındaki Sevgi Damlamaz hayatını birleştirdi. 7 yıl önce trafik kazası geçirdiği için bedensel engelli olarak yaşamını sürdüren Abdullah Yorulmaz,...

Aşk Engel Tanımadı
DENİZLİ'nin Çardak İlçesi'nde, bedensel engelli 28 yaşındaki Abdullah Yorulmaz ve 25 yaşındaki Sevgi Damlamaz hayatını birleştirdi.
7 yıl önce trafik kazası geçirdiği için bedensel engelli olarak yaşamını sürdüren Abdullah Yorulmaz, bir süredir arkadaşlık ettiği İstanbul'daki Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Beykoz Şube'sinde çalışan bedensel engelli Sevgi Damlamaz ile evlendi. Çift, Denizli'deki İncipınar Nikah Salonu'nda düzenlenen törende evliliğe ilk adımlarını attı. Tekerlekli sandalye ile nikah salonuna gelip, masaya oturan genç çiftin nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Abdullah Yorulmaz, "Aşkın karşısında hiçbir engel duramaz. Bizlerin engelli olması, yaşayacağımız aşka engel değildi. Eşimle bir süre arkadaşlık ettim, daha sora evlenme kararı aldık. Çok mutluyuz. Bundan sonra hayatımızı Çardak'ta sürdüreceğiz" dedi.
Gelin Sevgi Yorulmaz ise, eşiyle tanışmasının ardından aralarında duygusal bir bağ oluştuğunu belirterek, "Birbirimize aşık olduk. Alın yazımız böyleymiş. Çok mutluyum. İnşallah hayatımızın kalanını beraber geçireceğiz, birbirimize hep destek olacağız" diye konuştu. Tebrikleri kabul eden çift davetlilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.