En Büyük Buz Kovası Su Parkında

İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki Aqua Fantasy su parkında, ALS hastalığına dikkat çekmek için bir kampanya başlatıldı. Yaklaşık bir tonluk kovanın yerleştirildiği su parkına 'Bağış sizden, buz...

En Büyük Buz Kovası Su Parkında
İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki Aqua Fantasy su parkında, ALS hastalığına dikkat çekmek için bir kampanya başlatıldı. Yaklaşık bir tonluk kovanın yerleştirildiği su parkına 'Bağış sizden, buz kovası bizden' yazılı afişler asıldı.

Son günlerde tüm dünyada dikkatleri ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan bir kova buz kampanyası hızla yayılıyor. Selçuk İlçesi Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy su parkı, yaklaşık bir ton kapasiteli kova ve yüklü bir bağışla kampanyaya katıldı. Su parkının girişine ve çeşitli yerlerine, üzerinde 'Bağış sizden, buz kovası bizden' yazılı afişler asıldı. Parka gelenler, Hacıyatmaz denilen su kovasının altına toplandı. Su parkı yetkilileri de bağış ve kovaya buz takviyesi yaparak kampanyaya katkıda bulundu. Su ve buz dolu kova altında toplanan yaklaşık 30 kişi Türkçe ve İngilizce mesaj verdikten sonra üzerlerine boşalan buz gibi suyla serinledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.