Genç Polis Kalp Kirizi Sonucu Hayatını Kaybetti

BİTLİS’in Tatvan ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli bir çocuk babası 28 yaşındaki polis memuru Alaiddin Culfa, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis Memuru Culfa için tören düzenlendi. Tatvan Emniyet Müdürlüğü...

Genç Polis Kalp Kirizi Sonucu Hayatını Kaybetti
BİTLİS’in Tatvan ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli bir çocuk babası 28 yaşındaki polis memuru Alaiddin Culfa, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Polis Memuru Culfa için tören düzenlendi.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nde görevli Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Polis memuru  Alaiddin Culfa, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı. Yakanlarını haber vermesi üzerine polis memuru Culfa, ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Culfa, daha sonra ambulansla Van’a sevk edildi. Geceyi Van’da ki bir hastanede yoğun bakımda geçiren polis memuruna anjoy yapılarak stent takıldı. Ancak bugün sabah saatlerinde yeniden fenalaşarak kalp krizi geçiren polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS MEMURU İÇİN TÖREN DÜZENLEDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için Bitlis’in Tatvan ilçesinde mesai arkadaşları ve kurum amirlerinin katılımıyla cenaze töreni düzenledi. Düzenlenen törenin ardından ilçe Kaymakamı Murat Erkan ve daire amirleri polis yakınlarına başsağlığı diledi. Düzenlenen törende polis mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamazken, yapılan törenin ardından polis memurunun cenazesi kara yoluyla memleketi Kahramanmaraş’a gönderildi. Evli ve 1 yaşında bir kız çocuğu babası olan Alaiddin Culfa'nın 6 yıllık polis olduğu öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
GençPolisKalp Krizi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.