Suriyeliler Beyaz Gül Ve Teşekkür Bildirisi Dağıttı

Mustafa ERCAN/MERSİN, () - SURİYELİ sığınmacılara karşı çeşitli illerde tepkiler tırmanırken Mersin'deki bir grup Suriyeli sığınmacı, kendilerine uzanan yardım eli için beyaz gül ve teşekkür bildirisi dağıttı. Mersin Suriye Gençleri...

Suriyeliler Beyaz Gül Ve Teşekkür Bildirisi Dağıttı

Mustafa ERCAN/MERSİN, () - SURİYELİ sığınmacılara karşı çeşitli illerde tepkiler tırmanırken Mersin'deki bir grup Suriyeli sığınmacı, kendilerine uzanan yardım eli için beyaz gül ve teşekkür bildirisi dağıttı.
Mersin Suriye Gençleri Birliği üyeleri, merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde vatandaşlara beyaz gül ve teşekkür bildirisi dağıttı. Bildiri ve gül karşısında önce şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar, Suriyeli sığınmacılara teşekkür etti.
Yaklaşık bir saat boyunca gül ve bildiri dağıtan Suriyeli sığınmacılar adına konuşan Enver Suphi, "Mersin'de yaşayan Suriye lobisi, cömert Türk halkına dünyanın kendi haline bıraktığı Suriye halkına gösterdikleri misafirperverlikleri ve insani yaklaşımlarından dolayı en içten şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımızın medeniyetini yansıtmayan bazı Suriyeli vatandaşların bazı ferdi davranışlarından dolayı özür diliyoruz. Ayrıca Suriye halkımızın, kardeş Türk halkının geleneklerine saygı göstermelerini rica ederiz. Büyük Türkiye halkı ve Hükümetinin refah ve başarılarının sürekliliğini dileriz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.