Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi 125 Numarada Olan Bir İşyerin Çatısında Saat 8.30 Sıralarında Daha Bilinmeyen Bir Nedenle Aniden Yangın Çıktı. Kısa Sürede Birden Büyüyen Alevler Binanın Tüm Çatısını Kapladı.

Bu Sırada İşyerinde Bulunan Küçük Tüp Patlamasıyla Alevler Yanındaki Binaya Da Sıçradı. İşyerin Çatısı Ve Yandaki Binanın Yan Tarafı Yangının Büyümesiyle Alevler İçinde Kalarak Yanmaya Başladı Halk Haber Vermesi Neticesinde Olay Yerine Beyoğlu, Şişli Ve Fatih İtfaiye Ekipleri Gönderildi.

Kısa Sürede Olay Yerine Gelen İtfaiye Ekipleri Yangına Müdahale Ederek Yangın Büyük Bir Uğraşma Neticesinde Sonra Söndürüldü. Cadde Üzerinde Toplanan Halk Yangını Cep Telefonu İle Görüntülerken, Bazıları İse İtfaiye Ekiplerinin Çalışmalarını Filim Gibi İzledi

Bilinmeyen Sebepten Dolayı Ufak Piknik Tüpü Patlamış

Yangın Çıktığını Gören Esnaf Esnaf Yılmaz Yatsı "İşyerinden Dumanların Yükseldiğini Gördüm Hemen İtfaiyeyi Aradım Haber Verdim. İtfaiye Kısa Süre İçinde Geldi Ancak Alevler Çatıyı Bir Anda Sardı. İçeriden Patlama Sesleri Geldi. Küçük Piknik Tüpü Patlamanın Tesiriyle Alevler Arttı. İçeride Kimsenin Olmaması Büyük Bir Şans Dedi.

Olayda Can Veya Yaralanan Olmazken Yangının Çıktığı İşyeri Kullanılmaz Hale Geldi. Yandaki Binada İse, Çok Büyük Maddi Hasar Meydana Geldi Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor.