Yeni Şafak gazetesinin Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi havuz medyasının hedef haline getirdiği Cemil Çiçek ile ilgili konuştu. Cemil Çiçek havuz medyasının 1993’te kendisinin yüce divan’a gitmemesinin hatırlatılması üzerine adeta meydan okudu.Çiçek’in Selvi aracılığı ile yaptığı bu açıklamalar çok konuşulacak. Çiçek kendisinin de yüce divan’a gitmediğinin hatırlatılması üzerine “Ben o dosyaların tekrar açılmasından yanayım. Gelir hesabımı veririm.” diye havuz medyasının o haberlerine adeta meydan okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünden çıkmayan havuz medyasının Cemil Çiçek hakkında böyle bir haber hazırlayıp yayınlaması ise “Erdoğan’ın Cemil Çiçek’in üstünü çizdiği” şeklinde yorumlanmıştı.

İşte Abdülkadir Selvi’nin yazısındaki ilgili bölüm:

4 bakanla ilgili Yüce Divan tartışması farklı noktalara çekilmeye başlandı. Meclis Başkanı Cemil Çiçek, “Yüce Divan’a gitmezlerse bu konu sürekli tartışılır” sözü üzerinden hedef tahtası haline getirilmeye çalışıldı.

“Hakkımda Yüce Divan tartışması yapıldığı sırada ben milletvekili değildim. Mensup olduğum parti iktidarda değil, muhalefetteydi. Ben Meclis Genel Kurulu’na giderek kendimi savunmadım” dedi ve ekledi, ”Ben o dosyaların tekrar açılmasından yanayım. Gelir hesabımı veririm.”

Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in bu sözlerini isterseniz bir çağrı olarak kabul edin, isterseniz meydan okuma...