Şahsım ve işimle alakalı kendimi otuzdan fazla sağlık çalışanı personeli ekibim, kurucusu olduğum dört terapi merkezi ve youtube platformunda Hasan Sezen yazdığınızda karşınıza çıkacak onlarca hasta memnuniyeti videolarımla ispatlamış bulunmaktayım. Hakkımda Sınır Ötesi Gazetesinde asılsız haberimi yayınlayan Cengiz Gültekin adlı şahıs için ve haberin altına çok kişi gibi gösteren ama aslında tek ağızdan yorum yapan Ender Günbeldek adlı şahıs için adli işlemler başlattığımı belirtmek isterim.

İletişim ve ulaşım sorunu yaşayanlar için

Sezen Sağlık irtibat numaralarımız;

+90 507 934 34 34

+90 543 733 33 33

+90 530 165 44 44

Hasan Sezen şahsi hattı;

+90 544 118 18 18

Hakkımızda yalan beyanlarda bulunanlar doğruluk payları varsa T.C Savcılığında haklarını ısrarla talep etmelerini arz ederim.

Yukarıda belirttiğimiz telefon numaralarımızla 7/24 irtibat sağlanabilir.

Mesai saatleri içerisinde de merkezimiz hizmet vermektedir.

Sezen Sağlık açık adres: KC çarşısı E blok kat: 1 Numara: 22 Bahçeşehir, İstanbul.

Sevgili Edirne halkı milleti; Sınır Ötesi gazetesi sahibi Cengiz Gültekin isimli şahıs sözde Balkanlarda dağıtılmak üzere Edirne halkından ve değişik illerden kendisini istihbarat kurmay albay olarak tanıtıp, gazeteye bağış adı altında çoğunluğu makbuzsuz olmak üzere para toplamaktadır.

Cengiz Gültekin adlı şahıs sözde milliyetçilik bayrağı adı altında, gerçek milliyetçi halkımızdan haksız yere topladığı bağış paralarının doğruluğu asılsızdır. Kendisine gazi, kurmay, istihbarat ve albay olarak tanıtan Cengiz Gültekin aslında askerliğini yapmamış biridir.

Ruhsatsız silah taşımaktan cezaevinde bir müddet yatmış ve tahliye edilmiştir. Askerliğini yapmamasının sebebi 18 yaşında çok ağır bir trafik kazası geçirmesi sonucunda bilincini kaybederek aylarca yoğun bakımda tutularak konuşma duyusunu ve bilinç kaybında da eksiklik yaşamasıdır. Bilinç kaybında eksiklik yaşaması sebebiyle bilinç altında kurduğu gerçek olmayan hayalleri önce kendisine gerçekten yaşanmış bir olay gibi inandıran daha sonra halkımıza inandırması ve ruhsatlı silah taşıdığı kız kardeşi Meltem Hanımın itiraflarıdır.

Hastalığının sebebiyle kendisine istihbarat kurmay albay gazisi ünvanını koyan ve herkese kendini bu şekilde tanıtan Cengiz Gültekinin geçmişte astsubay şuan emekli astsubay olan babasının bürokrat referansıyla aldığı ruhsatlı silah belindedir. Ben emekli gazi kurmay albayım, gazete sahibiyim unvanını millete lanse ederek, hem bağış toplaması hem de bu ruh sağlığı bozuk olan Cengiz Gültekin adlı şahsın ruhsatlı silah taşıması milletimiz için ne kadar güvencelidir sorusu tedirginlik yaratıyor. Gazetenin bulunduğu büro adresindeki mal sahibine dahil aynı yalanlarda bulunup bağış adı altında bürosu için kira bile ödemeyen Cengiz Gültekin yalancılığı ve dolandırıcılığı resmiyete dökmüş biridir.

Şahsım ve işim hakkında eksik ya da yanlış bilgi edinen kişilere dört terapi merkezi kurucusu olduğumu, otuzdan fazla sağlık personeli ekibimin olduğunu, yıllardır onbinlerce sağlığına kavuşan iyileştirdiğim hasta memnuniyetimin ve potansiyelimin çok yüksek olduğunu, youtube platformunda ki hasta memnuniyeti videolarımı izleyerek hakkımda daha fazla bilgi edinebileceklerini bildirmek isterim. Takdir milletimindir, saygılarımla Hasan Sezen.

Saygılarımla Hasan Sezen

İletişim bilgilerim: 0544 118 18 18