O TEKME BİRİNCİLİK GETİRDİ

Yusuf Yerkel'in bir vatandaşı tekmelediği anın fotoğrafı, o anı görüntüleyen gazeteciye birincilik getirdi.

O TEKME BİRİNCİLİK GETİRDİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması'nda Habertürk Gazetesi Foto Muhabiri Mehmet İnmez tarafından çekilen Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in bir vatandaşı tekmelediği anın fotoğrafı birinciliğe layık görüldü.

1994 yılında göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama veda eden gazeteci Barış Selçuk'un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 15.'sini düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması sonuçlandı. Yarışmada, Habertürk Gazetesi muhabiri Mehmet İnmez, 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma faciasında, Başbakanlık Basın Müşaviri Yusuf Yerkel'in bir madenci yakınını tekmelemesini çektiği fotoğrafla birinci oldu.

Onlarca gazeteci arasından tekme anını çekerek, Türkiye ve Dünya'ya yaşananları fotoğrafıyla duyuran İnmez'e ödülü 23 Eylül'de törenle verilecek.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.