Ankara'da silahlı saldırı: 2'si polis 4 yaralı

Ankara'da meydana gelen silahlı saldırıda 2 polis ve 2 sivilin yaralandığı bildirildi.

Ankara'da silahlı saldırı: 2'si polis 4 yaralı

Ankara'da meydana gelen silahlı saldırıda 2 polis ve 2 sivilin yaralandığı bildirildi. Silah sesleri nedeniyle çevrede büyük panik yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri de yaralıları ambülanslarla çevredeki hastanelere götürdü.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Dikmen semtinde polis ekipleri ile Bülent A. isimli bir şahıs arasında silahlı çatışma yaşandı. Polisler, kaçan diğer bir zanlıyı da kovalıyor. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı. Çelik yelek giyen polisler, zanlı ile çatıştı.

POLİS BİNADA SIKIŞTIRDI

Saat 12.30 sıralarında yaşanan olayda iki sivil polis, bir kadın ve Bülent A. isimli zanlı şahıs yaralandı. Çatışma sürerken fail yada failler bir binada sıkıştırıldı. Polisin operasyon düzenlediği belirtiliyor.

Çatışma mahallinden kaçan diğer bir zanlı, polis ekiplerince kovalandı. Zanlının sıkıştırıldığı bir sokağın çevresi emniyet güçleri tarafından ablukaya alındı.

AYRINTILAR GELİYOR...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.