Edirne Sınır Kapılarında 10 Kaçak Yakalandı

EDİRNE’de Kapıkule ile Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda düzenlenen operasyonlarda TIR dorselerinde kaçak yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen Suriyeli 10 kaçak yakalandı. Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat...

Edirne Sınır Kapılarında 10 Kaçak Yakalandı
EDİRNE’de Kapıkule ile Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda düzenlenen operasyonlarda TIR dorselerinde kaçak yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen Suriyeli 10 kaçak yakalandı.
Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince yurt dışına çıkış yapmak isteyen TIR’ların dorselerinde yapılan aramalarda Kapıkule Sınır Kapısı’nda 7, Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda ise 3 olmak üzere Suriyeli 10 kaçak yakalandı. Kaçaklar işlemlerinin ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne gönderilirken, 2 TIR sürücüsü de gözaltına alındı. Olaylarla ilgili başlatılan soruşturmalar sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.