Fresh’n Soft, Türkiye’nin ilk ıslak mendil üreticisi olan Kardeşler Uçan Yağlar Sanayi A.Ş. tarafından yurtiçi ve yurtdışı tüketicilerle buluşmaktadır.1992 yılında yaratılan marka Fresh’n Soft yüksek kalite, sürekli hizmet, ideal fiyat politikasıyla tüketicilerin sevilen markası olmuştur.Fresh’n Soft Bebek Bakım, Kişisel Bakım ve Günlük Bakım kategorilerinde sizin için en iyisi sloganı ile ürün çeşitliliğini artırmaktadır. Bebek ve günlük kullanıma yönelik ıslak havlu ve mendillerin dışında, antibakteriyel ıslak mendiller ile kadınlara özel makyaj ve genital bölge temizliğine, deodorant etkili terleme sonrası temizliğe yönelik ürünler sunmaktadır. Islak mendil dışında, göğüs pedi, ter emici yapraklar ve bebek bakım ürünleriyle hijyenik ve pratik çözümlerle sizleri buluşturmaktadır.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh'n Soft'un bütün ürünleri dermatolojik olarak test edilerek GMP'ye uygun üretim tesislerinde üretilmektedir.İhracatını ikiye katlayan Fresh’n Soft, Türkiye’nin yanı sıra Lübnan ve Venezüella’da da pazar lideri konumunda olan marka,dünyada distribütörlüğü olmayan ülkelere gitme planları yapıyor.

SAĞLIĞINIZ EMİN ELLERDE
Hedeflerinin zirveyi elinde tutarak ihracatı arttırmak olduğunu söyleyen Fresh’n Soft yetkilileri şu cümlelerin altını çiziyor.

" Anne ve bebek sağlığını temel alan, kişisel bakım ve medikal bakım ürünleri alanında çığır açacak yenilikçi ürünleriyle sektördeki liderliğimizi ve güvenimizi devam ettirmeyi amaçlıyoruz.Pratik ve hijyenik çözümler sunan yenilikçi ürünleri ürün gamımıza ekliyoruz. Ürün geliştirme anlamında kendimizle yarışıyoruz."