Üç sene önce Belçika’dan İstanbul’a geldiniz. Zaman nasıl geçti?
Film gibi. Yaşadıklarımı birine anlatınca bu kadar tesadüfün üst üste gelebileceğine kimse inanmıyor. Ben bile bazen inanamıyorum. 

İstanbul’a yerleşmeye sizi teşvik eden neydi?
Belçika’da doğup büyüdüm. Ailem orada yaşıyor. Yaklaşık üç yıl önce yaz tatili için İstanbul’a geldim. Arkadaşlarım güzel yüzümün, aksanımın ‘Muhteşem Yüzyıl’a çok uygun olduğunu söylüyordu. O sırada diziye oyuncu arıyorlardı. Bir ajansa kaydoldum ve gerçekten de ‘Muhteşem Yüzyıl’ kadrosuna dâhil oldum. ‘Sinyora Gabriela’ karakteriyle oyunculuk deneyimim başladı. 

‘Muhteşem Yüzyıl’dan sonra hayatınız nasıl değişti?
Aslında Türkiye’ye iki aylığına gelmiştim ama dizide sekiz bölüm rol alınca okulum yarım kaldı. Üniversitede ekonomi okuyordum ve mezun olmama daha üç yıl vardı. Belçika’ya geri döndüm, fakat aklım burada kalmıştı.

Oyunculuk yapmam gerektiğini anladım. Tekrar İstanbul’a geldim. Bir sene boyunca kendimi geliştirebilmek için diksiyon ve oyunculuk dersleri aldım. İstanbul’u tanıdım, buraya iyice yerleştim. Şimdi ‘Güllerin Savaşı’ dizisinde ‘Duygu’ karakterini canlandırıyorum. 

Dizilerde oynarken müziğe nasıl atıldınız?
Şimdiki menajerim Gökçen Bayrak ile bir müzik yarışmasına arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. O gün Doğan Music Company Genel Müdürü Samsun Demir de oradaydı. Tanıştık, ilgisini çektim.

Reklam arasında şarkı çalmaya başlayınca dans edip, şarkı söylemeye başladım. Samsun Bey enerjimden etkilenip single teklifinde bulundu. Bu şarkı için beni Mustafa Ceceli’ye yönlendiren de, Cem Belevi ile bir araya getiren de o. Ortaya ‘Kim Ne Derse Desin’in müthiş keyifli, eğlenceli bir versiyonu çıktı. 

Şarkı çok hızlı bir çıkış yaptı. Açıkçası beklediğimden de hızlı bir çıkış oldu. İlk single’ım olmasına rağmen klip üç ayda yaklaşık 15 milyon kez tıklandı. DMC Genel Müdürü Samsun Demir, “Bu bir mucize” dedi. O bile bu kadarını beklemiyordu.

"TÜRKİYE'DE SAMİMİYET YANLIŞ ANLAŞILIYOR"
Klibinizde dans ediyor, çekimlerde pek çok ünlüden daha cesur pozlar veriyorsunuz. Objektifin önünde olmayı seviyorum. Kendimi göstermeyi seviyorum (gülüyor). Biraz fazla dürüstüm sanırım. 

Yakaladığınız başarının devamı nasıl gelecek? Görüştüğümüz bir film ve dizi projesi var. Aynı zamanda ikinci şarkım geliyor; mayısın ortasında çıkacak. Mustafa Ceceli’nin hazırladığı başka bir şarkım da yolda. 

“HER İŞ YAPTIĞIMLA AŞK HABERİM ÇIKACAKSA..” 
‘Sinan Akçıl-Ebru Şallı ilişkisini bitiren kadın’ olduğunuz söyleniyor. Özellikle buna hiç takılmıyorum. Çünkü o kişiyle (Sinan Akçıl) iş yapıyorum. Birlikte yaptığımız düet yakında piyasaya çıkacak.

Haberlerin hepsi bu düetle yalanlanacak zaten. Her iş yaptığın insanla aşk haberin çıkacaksa, vay bizim halimize! Sizin kalbinizde biri var mı? Kafamı kaşıyacak vaktim yok. Aşka nasıl vakit ayırırım bilmiyorum. Zaman gösterir artık.