Abanoz, şarkısında günümüz erkek ve kadınlarının bazen değişebilen rollerini esprili bir dille anlatıyor: “Sanıldığının aksine, erkekler de bir kadında fiziksel özelliklerden çok ruh güzelliği arıyor. Hatta kadınlardan daha fazla bu özelliklere bakan hemcinslerim giderek artıyor… Erkeklerin, geçmişte eve davet için Pul Koleksiyonu’nu gösterme klişesini esprili bir dille kullanarak, aslında niyeti bu olmayan çok sayıda hemcinsim olduğunu hatırlatmaya çalıştık… Kadınları ve erkekleri önce aşkı bulmaya davet ediyorum. Birbirimize güvenmeyi yeniden öğrenmeliyiz.” diyor.

Söz ve müziği Murat Kalkan'a, düzenlemesi Barış Özşener'e ait Pul Koleksiyonu şarkısının Klibi Hasan Kuyucu tarafından Atina’da çekildi.
Abanoz albüm kapak tasarımında vizyondaki birçok film & TV dizisinin afiş ve tasarımını yapan profesyonel bir ekiple yola çıktı. Kapak tasarımı daha önce “Delibal” filminin de afiş tasarımını yapan Daire Creative - Arda Aktaş tarafından yapıldı. Fotoğraflar Gökhan Çırak, Koordinasyon Eren Erdem tarafından gerçekleştirildi.



Klip ve fotoğraf çekimi styling’i ise Burak Kocemer’e ait.

3 Adım etiketiyle çıkan "Pul Koleksiyonu", 22 Nisan’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarından edinilebilir. Klibi de aynı gün yayına girecek.

PUL KOLEKSİYONU KÜNYE BİLGİLERİ

Akustik Gitar, Klasik Gitar: Caner Güneysu / Bass Gitar: Özhan Unakıtan /Perküsyon: Mehmet Akatay
Back Vokal: Murat Kalka / Mix, Mastering: Özer Yener (Marşandiz Stüdyoları)

FATİH ABANOZ KİMDİR?

30 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Ankara'da tamamladıktan sonra, liseyi İstanbul'da bitirdi. İlk müzik deneyimi, ilkokulda babasından aldığı harçlıklarla evden kaçıp, bateri dersi almak oldu. Devamında aldığı şan dersleri ve Gölcük Belediye Konservatuvarı eğitimi ile profesyonel müzik yaşamına hazırlandı. Lise ve üniversite yıllarında kurmuş olduğu müzik grupları ile Türkiye genelinde sahne ve stüdyo performansları sergiledi. Kocaeli, Ankara, İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde sahneye çıkan Fatih Abanoz, müzik hayatındaki tecrübesinin canlı performanslarla geliştiğinin altını çiziyor. Aktif sahne hayatına tüm hızıyla devam eden Fatih Abanoz, müzik dünyasında daha geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.