İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 61. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Can Tanrıyar ve Erol Köse ile şikayetçi Gülşe katılmadı. Tarafları duruşmada avukatları temsil etti. Hakim Zehra Ergül, şikayetçi Gülşen'in celse arasında beyanının alındığını belirterek, Gülşen'in ifadesini okudu.

CEZALANDIRILMALARINI İSTİYORUM
Hakim Ergül, Gülşen'İn ifadesinde "Sanıklardan şikayetçiyim. Cezalandırılmalarını istiyorum. Ayrıca davaya da katılmak istiyorum" şeklinde ifade verdiğini belirtti. Mahkeme Gülşen'in davaya katılma talebini kabul etti.

TWEETLER ATILIP SİLİNDİ

Gülşen'in avukatı Mustafa Onur İridemir, "Tweetlerin atılıp silindiğine ilişkin tanıklarımız vardır. Dinlenmesini talep ederiz" şeklinde konuştu. Erol Köse'nin avukatı İsmail Filiz ise, "Bizim de twitlerin atılmadığı hususuna ilişkin tanıklarımız var. IP tespiti talebimizi yeniliyoruz. IP tespiti ve twitlerin atılıp atılmadığına ilişkin bilirkişi incelemesi yapılması talebimiz vardır" diye konuştu. Can Tanrıyar'ın avukatı Hande Karasu da "Emniyete müzekkere yazılarak IP tespiti ve tanık dinletmek istiyoruz" dedi.

Katılan vekiline ve sanıklar müdafilerine tanıklarının kimlik bilgilerinin ve adreslerinin mahkemeye ibraz etmeleri için gelecek celseye kadar süre verilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.