Yenilenen yüzü ve profesyonel kadrosu ile sporseverlerin bir numaralı adresi haline gelen Thin spa Fitness 2015 e büyük bir parti ile girdi.Manken Tuğba Özay, ve Nuri Alço gibi Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinin yer aldığı partide çok eğlenceli saatler yaşandı. 7000 m2 alanda hizmet veren, Spor yapmanın ı keyifli ve eğlenceli hale getirildiği Thin Spa Fitness Tüyap Fuar Merkezi’ nin hemen yanında yer alıyor.

Thin spa Fitness, 3500 m2 lik fitness alanında, bir birinden modern ve son sistem fitness çalışma sistemleri ile etkin ve verimli spor yapma imkanını sunuyor. Bireysel çalışmanın yanında grup dersleri ile sporu eğlence ile bir araya getiren Thin spa Fitness da spor yapmanın keyfine varılıyor.



2 adet step-aerobic ve spining stüdyoları bulunan Thin spa Fitness da Pilates, Coreaktif( korektif Pilates, Spining dersleri ile kısa zamanda formda bir vücuda kavuşuluyor. Yarı olimpik havuzunda Aqua Gym(jim) dersleri olan Thin spa Fitness da çocuklarınız için İron Kids( ayron kits) alanı da bulunuyor. 2-12 yaş arası çocuk bakım bölümümüz ile siz spor yaparken çocuklarınızın mutluluğu ve güvenliği de yine Thin spa Fitness n güler yüzlü alanında uzaman profesyonel kadrosunun elinde oluyor.



Military Life Core Workout, Taebo Mix, Tabata , Boks , Aero Step, onlarca grup dersinin üyelere sunulduğu Thin spa Fitness, da kısa zamanda, eğelenerek formda ve sıkı bir vücuda sahip olacaksınız. Thin spa Fitness sadece fitnıss ve stüdyo dersleri ile değil aynı zamanda basketbol ve voleybol sahaları ile de fark yaratan bir spor ve yaşam merkezi.

Thin spa Fitness da Spor akademisi mezunu 12 eğitmen eşliğinde antrenmanlarınızı tamamen profesyonel yöntemlere yapıyorsunuz. Eğitmenlerin hazırladığı 4 farklı test neticesinde fiziğinize ve hedeflerinize uygun spor ve beslenme programları hazırlanıyor ve hedeflere ulaşıncaya kadar sizlerle birlikte olunuyor.



Havuzu, saunası, Türk hamamı, buhar odası, ile bölgenin en büyük ıslak zeminlerine sahip spor merkezi olan Thin spa Fitness da sadece spor yapmayacaksınız. Sauna, hamam buhar banyosu, kese ve köpük masajının ardından siz dinlenme salonunda keyfinize bakarken, Thin spa Fitness ın mutfak ve cafesinden dilediğiniz tatlar hemen yanınızda olacak. Thin spa Fitness da günün tüm stres ve yorgunluğunun üzerinizden su gibi akıp gideceğini göreceksiniz.40 kişilik uzman profosyonel kadrosu ile spor yapmanın ayrıcalık olduğu Thin spa Fitness sabah 07:00 akşam 23:00 saatleri arasında üyelerine hizmet veriyor.

www.thinspafitness.com (0 212) 886 34 86