Dizileriyle gündemde olan erkek oyuncular arasında popülerlik yarışında zirve aylardır Onur Seyit Yaran’daydı! atv ekranlarına gelen sevilen dizi Kardeşlerim’in Doruk’u olarak ünlenen genç oyuncu, 28 yaşında ve ilk olarak 2017 yılında Kalk Gidelim dizisiyle tanınmıştı. Vuslat’ta oynadı. 3. dizisi Kardeşlerim ile büyük bir çıkış yakaladı.

Hercai dizisiyle tanınan ve Kaderimin Oyunu dizisinde oynayan Akın Akınözü, özellikle yabancı hayranları tarafından Tuzak dizisiyle birlikte büyük bir destek alıyor sosyal medyadan. Bu durum, tablolara da giderek daha çok yansımakta.

Geçtiğimiz hafta yine en popüler listesinde Akın Akınözü, Yaran’ı geçmeyi başarmıştı! Listeye büyük bir hızla ilk sıradan giren Akın Akınözü, 26 Ekim-1 Kasım haftasında yine açık ara farkla Onur Seyit Yaran’ı geçmiş durumda! Akın Akınözü, daha çok konuşulan, en çok ismi anılan isim oldu sosyal medyada son haftada. 144 bin 700 paylaşımla Akın Akınözü ilk sıraya yerleşirken, Onur Seyit Yaran 99 bin ileti ile 2. sırada yerini aldı.

Hasan Can Kaya taburcu oldu Hasan Can Kaya taburcu oldu

Yürek Çıkmazı isimli dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Navruz, son haftanın en popüler 10 isminin arasına 4. sıradan giriş yaptı! Daha deneyimli isimlerin ekrana gelişi ile birlikte genç oyuncuların tahtının da sallanmaya başladığı görülüyor.