Habertürk'ten Fatih Altaylı uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istediğini ifade etti ve “Affınızı rica ediyorum” dedi. 

Altaylı, son yazılarında 'Üçüncü havalimanı'nın yapımı ile ilgili bir gelişme yaşanmadığına dikkat çekmiş ve “Gerçekti, hayal mi oldu; Ne oluyor bu havalimanı, yapılamayacak mı?” diye sormuştu.

"Acil Operasyonlara İhtiyacı Var"

Erdoğan, Altaylı için "Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var" şeklinde konuşmuştu. 

İşte, Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü:

Sevgili Habertürk okurları...

Biliyorsunuz, yıllardır doğru düzgün izin yapmadan, zaman zaman haftada 7 gün çalışarak siz okurlarıma hem güzel bir gazete vermek için hem de bu köşede okunabilir şeyler yazmak için çabaladım.

Gerçi yayın yönetmenliğini bıraktıktan sonra biraz daha fazla zamanım olduysa da, yazı yazmak bile aslında insanın kafasını tamamen boşaltıp gerçek bir “tatil” ya da “dinlenme imkânı” yaratmasını engelliyor.

Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum.

Brezilya’dan başlayıp Arjantin, Şili, Uruguay, Peru’yu dolaşmak, farklı kültürleri tanımak, dünyaya uzak bir pencereden bakmak.

Ardından da benzer bir şekilde Asya’nın ücra köşelerine gitmek, Eski Dünya’yı yakından görmek.

Bu yüzden bir süre izninizi rica ediyorum. Bu hafta sonu Londra’da,A TP maçlarını izleyeceğim. Tabii bu keyfi sizlerle gazetemde paylaşacağım.

Ardından da biraz gezeceğim.

Oralarda gördüklerimi de sizlerle paylaşmak üzere tabii.

Bu “uzun tatili” epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen. “İzninizi rica ediyorum” desem yalan olur.

Ama “Affınızı rica ediyorum” desem doğruyu söylemiş olurum.

Şimdilik hoşçakalın