Yeni Şafak Gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin "AKP'nin büyüsü bozuluyor" dedikten sonra Ak Parti'ye yakın yazarlar tarafından eleştirilmeye başlanmıştı.

Dün Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, "Çok ayıp Abdülkadir" derken; Elif Çakır, Selvi'yi savunarak yandaş medya yazarlarını eleştirdi. Çakır'ın “Kolaydır Abdülkadir Selvi’ye vurmak hele bir de talimat güçlü!! patrondan geldiyse!" ifadesi dikkat çekmişti.

Yeni Akit'ten Ersoy Dede ise dünkü yazsında Abdülkadir Selvi için "Yeni Şafak’ın Ankara temsilcisi olan hem de Aydın Doğan’ın bordrosunda maaş alan Abdülkadir Selvi..." ifadesine yer vermişti.

"Patron Kalemleri Ahlaksızlığı Seçti"

Bugün tekrar Twitter hesabından açıklama yapan Abdulkadir Selvi, "Saldırı talimatını alan patron kalemleri ise ahlaksızlığı seçtiler şaşırmadım karakterlerinin gereğini yapanlarla mücadele edeceğim" diyerek kendisine yöneltilen eleştilere sert cevap verdi.

İşte Selvi'nin paylaştığı o tweetler:

1-Manevi değerlerimizin yıpratılması,Erdoğan ve Ak Partiye zarar verecek boyuta ulaşması üzerine uyarıda bulundum dost acı söyler.

2-Saldırı talimatını alan patron kalemleri ise ahlaksızlığı seçtiler şaşırmadım karakterlerinin gereğini yapanlarla mücadele edeceğim

3-Patron kalemi olmak marifet ister,herkesin harcı değildir ben diyorum ki Erdoğan'a zarar veriyor onlar ama sen de Aydın Doğan'a diyorlar