İki günlük yapılan çalışmalarda insanların hayatlarını değişimi olur mu? Binnur Duman la çalışırsanız olur.

İnsanların bakış acısını değiştiren zihinlerini arındıran, yaşam kalitelerini iyileştiren bilinçaltını yeniden programlayan aynı zamanda zihinsel arınma ile geçmişte yaşanılan taciz ve tecavüz gibi unutmak istediğiniz tüm acı ve üzüntüleri olumsuz olayların izlerini kalıcı bir şekilde silen, ruhsal bir takım rahatsızlıkları iyileştiren aynı zamanda bedendeki bir çok kronik hastalığın iyileşmesinin yanı sıra kanser ve parkinson hastalarıyla da çalışan Tamamlayıcı Tıp (Holistik Tıp) Uzmanı Binnur Duman, kullandığı kendine özgü yol yöntem ve tekniklerini psişik ameliyat adı altında uyguladığı bir programla uyguluyor.

Binnur Duman

Binnur Duman bu çalışmaların sonucunda oldukça başarılı sonuçlar elde eden bir isim.

Binnur Duman

Ondan bu çalışmaları alan insanların birebir ağzından dinlediğimiz yorumlar ve sonuçlar son derece olumlu. İnsanları iyileştirmekle kalmayıp onlara bu çalışmaları öğreten ve yaptığı çalışmanın kalıcı olmasını sağlayan teknikleri de detayları ile kişilerin uygulamasını sağlıyor.

Binnur Duman

Duman, bu bilgi aktarımını kişiden kişiye bütün topluma ve insanlığa kazandırmak amacı olan bir rehber ve aynı zamanda bir aile danışmanıdır.

İletişim: 

Facebook: Binnur Duman

instagram: binnur_duman

YouTube: Binnur Duman

www.binnurduman.com

0 533 524 12 53

Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı, Bütüncül ve Holislik Tıp Uzmanı, Davranış Bilimleri Uzmanı, Bilinçaltı Terapisti, Ruhsal Spiritüel Danışman, Profesyonel Yaşam ve Ergen Koçu, İlişki Uzmanı, Hipnoz Uzmanı, Reiki (Büyük Üstat)Grandmaster.