Teknomar tarafından üretilen Atmosferik Plazmalı Patojen İyonizatörü cihazı ise salgın hastalıklara karşı etkin bir yöntem sunuyor.

Cihaz; negatif iyon, atmosferik plazma ve ozon(O3) üreterek ortamda bulunan patojenleri, virüsleri, bakterileri yok ediyor. Havada bulunan virüs, mantar, küf ve sporları imha ederken aynı zamanda havayı partiküllerden, polen ve etilen ajanlarından temizleyerek steril bir atmosfer sağlıyor.

Patojen İyonizatörü ortam kokularını, ameliyat ve ameliyathane kokularını yok ederken bulunduğu ortam havasını steril ve dezenfekte eder.

Ortamda soluduğunuz havanın mikroplardan arındırılmasını sağlar

Kulanım alanları olarak hastaneler, hastane koridorları, revir ve klinikler, okullar, sınıflar, banka şubeleri, konferans salonları, lobiler, restoranlar, yemekhane ve kafeler, toplu taşıma araçları, yurtlar-koğuşlar, yiyecek depoları, izolasyon odaları,... kısacası hayatımızın geçtiği her yerde kullanılabiliyor.

Cihaz, etkin ve kendine özgü dizaynı sayesinde çok az yer kaplar; duvara veya tavana montajını mümkün kılarak büyük bir alana veya özel şartlara ihtiyaç duymadan çalışır. Cihaz kompakt halde olup enerji kablosu dışında bir aksesuarı bulunmamaktadır. Sistem ayaklı kullanıma uygun aparatlara ve opsiyonel olarak uzaktan kumandaya sahiptir. Modellere göre 200 - 1000 m3/h hava değişim hızı sayesinde 25-30 m2'lik alanlarda (60 m3) sterilizasyonu sağlar.

Cihaz tek başına sistem olarak çalışabilen komple bir sterilizasyon ve negatif ion jeneratörü içermektedir. Cihazın en önemli özelliklerinden birisi de havaya yayılan patojenleri ve zararlı gazları içerisine çekerek sahip olduğu reaktöründe foto katalitik reaksiyon oluşturarak ortamı hijyenik hale getirmektir.

http://www.teknomar.com.tr/tr/hava/uvion-iyonizator.asp