400 evli kadın arasında araştırma yapıldı.Yapılan bu araştırmaya göre hangi meslek grubundaki erkeklerin aşk hayatında ne kadar iyi olduğu ortaya çıkarıldı.Uzmanların sonuçları sizleri şaşırtacak.

1-Sanatçılar
En iyi aşıklar sanatla uğraşanlardan çıkıyor. 0'ü ön sevişmede "mükemmel" olarak değerlendirilirken %73'ü eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor.

2-İnşaat sektöründe çalışanlar
En iyi aşıklar sıralamasında ikinci sırada inşaat sektöründe çalışanlar var. %58'i haftada 2 kereden fazla seks yapıyor. %66'sı sarılmayı seviyor ve %57'si sekste "mükemmel" veya "oldukça iyi" olarak değerlendiriliyor.

3-Küçük işletmeciler
%46'sı seks yaparken yeni pozisyonlar deniyor. Ancak ön sevişmede pek iyi olmadıkları söyleniyor. %36'sı haftada 2 kereden fazla seks yapıyor.

4-Mühendisler/ Mimarlar
%71'i eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor. %92'si ön sevişmede gayet iyi. %76'sının erkek boşalma sorunu olmadığı söyleniyor.

5-Müdürler / Süpervizörler

%38 oranla en iyi seks yapan meslekler arasında yer alıyorlar. Ancak %29'u eşlerinin hayır cevabını kabul etmiyor.

6-Üniformalı Çalışanlar ( İtfaiyeci, Polis, Postacı)
%84'ünün eşlerine göre sekste ortalamanın üzerindeler. Ancak %25'i ön sevişmeyi es geçiyor. %35'inin eşleri daha maceracı olmalarını istiyor.

7-Satış ve Pazarlama
'ü her gün seks yapıyor. %20'si cinsel fanteziler deniyor. Ancak %25'inin eşleri seksin çabuk bittiğinden yakınıyor.

8-Takım Elbisesiler ( Avukatlar, Danışmanlar, Muhasebeciler)
%42'si her gün seks yapmak istiyor. %46'sı farklı yerlerde seks yapmayı tercih ediyor. %78'i hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor.

9-Doktorlar/ Sağlık Sektörü Çalışanları
%44'ü eşlerine göre oldukça romantik ve sarılmayı çok seviyor. Ancak %34'ünün ön sevişmeyi önemsemediği söyleniyor. %36'sının ise erken boşalma sorunu olabileceği söyleniyor.

10-Fabrika İşçileri
%59'unun eşlerine göre seks daha iyi olabilir. %20'sinin eşleri ise seks hayatlarından hiç memnun değil. Ancak seks konusunda oldukça maceracılar ve %36'sı yeni pozisyonlar denemekten çekinmiyor.