Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, Pandemide Saç Ekimi Sürecini Anlattı

Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, pandemi döneminde saç ekimi operasyonlarına olan ilginin daha da arttığını belirtti. Pandemi süresi boyunca evde kalarak kendi ile daha çok vakit geçiren kişiler, yeni normale geçiş ile birlikte saç ekimi için hastanelerin yolunu tuttu.

Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun,  Pandemide Saç Ekimi Sürecini Anlattı

Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, pandemi döneminde saç ekimi operasyonlarına olan ilginin daha da arttığını belirtti. Pandemi süresi boyunca evde kalarak kendi ile daha çok vakit geçiren kişiler, yeni normale geçiş ile birlikte saç ekimi için hastanelerin yolunu tuttu. Medhair Clinic Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun ise, "Saç ekiminin ülkemizde tercih edilmesinin ilk nedeni iyi yapılması. Yurt dışına göre daha uygun fiyatlarla yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Yurt Dışı Yasakları ve Karantina Süreci Operasyonları Nasıl Etkiliyor?

Saç ekimine talep ülkelere göre değişiyor. Yurt dışı yasaklamalarının gelmesi ve Türkiye'den giden hastaların orada karantinaya girmelerinin saç ekimini de etkilediğine vurgu yapan Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun "Talepler ülkelere göre değişiyor. Burada misafirimiz olup da ülkelerine yolladığımız hastaların kendi ülkelerinde karantina süreçleri varsa hasta buraya gelmekte sıkıntı yaşıyor ve 'ülkeme döndüğümde karantinaya girmek istemiyorum' diyor. Diğer ülkelere göre sağlık sistemimiz iyi olduğu için biz burada aldığımız önlemlerle hasta güvenliği sağlayabiliyoruz" dedi.

Saç Ekimi Merkezi Nasıl Seçilmeli?

Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, "Saç ekimi planlayanlar saç ekimi hizmeti alacağı ortamın hastane veya cerrahi bir işlem yapılabilen klinik olmasına, doktor denetiminde işlemin yapılıyor olmasına dikkat etmeliler. Rezidans ve apartman dairelerinde birçok merkez var ama bize gelen 2.seans hastaların çoğu önceki ekimle alakalı muhatap bulamamaları olduğunu ve bu yüzden saç ekimi merkezi seçerken kurumun çok önemli olduğunu" ifade etti. Saç ekimi süreci ile ilgili merak ettikleriniz için: www.medhairclinic.com

Yanık İzine Sakal Ekimi

Burada ne kadar ekileceğini belirleyen en önemli faktör yanık veya yara alanının genişliği ve çevresindeki sıklıktır. Çevresi seyrek bir yara alanını çevreyle daha uyumlu hale getirmek için düşük sayılarda greft yeterli olurken çevresi sık yanı alanların etrafıyla uyumlu hale getirilmesi için daha yüksek rakamlarda greft ekimi yapılmalıdır.

Sakal Ekimi Operasyonunda Kaç Greft Ekilir?

Hiç sakalı olmayan kişinin istediği sıklık ve sınıra bağlı olarak 1000-3000 greft arasında ekilebilir ancak kişinin beklentisine göre bu sayıların yarısı veya iki katı kadar da ekilebilir..

Tam köse birinde bıyık ve çene bölgesine 400 er greft favori bölgelerine 100 er kök toplamda 1000 kök belirgin derecede seyrek olsa da anlamlı görünüm değişikliği sağlar ve kadınsı görünüp azalmış, kısmen de olsa erkeksi bir görünüm elde edilmiş olur.

Köselerde genellikle 2000-3000 kök civarında tekli greft ekimi tatmin edici sonuç verir Sadece bıyık bölgesine yapılacağında 300-800 kök arası yeterli olmaktadır.

Sakal Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

Sakal ekimi fiyatları operasyonun yapılacağı hastane, uygulanacak ekim yöntemi ve işlemi gerçekleştirecek uzmanın deneyimine göre farklılık gösterebilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.