Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Hamidiye Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Devrek İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde, geçmişteki siyasi partilerin kısır dünya görüşleri olduğunu söyledi.

"BİZDE TAYYİPLER BİTMEZ"
Arınç, dışarıda da "Türkiye çok oluyor" diye kıskananlar olduğunu, ülkenin büyüme hızıyla AB'yi bile kıskandırdığını kaydetti.
Arınç, seçimlerin büyük bir imtihan olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dördüncü dönem ve Recep Tayyip Erdoğan 'sız bir dönem olacak. Çok iyi geçiş yaptık. Onu cumhurbaşkanı seçtik hep beraber, yerine oy birliğiyle Sayın Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan ve başbakan yaptık. Şimdi birileri ellerini ovuşturuyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, bizde Tayyipler bitmez, bu inanmış kadrolardan kim olursa olsun bayrağı yere düşürmez, alır eline en yükseklere onu dikmek için çalışır. Biz böyle bir partiyiz. 2015 seçimlerinde AK Parti'yi tökezletmek için birileri bir şey düşünüyorlar. Onun için uyanık olacağız. "

Ezan okunduğu sırada konuşmasına ara veren Arınç, ayakta duran bir partiliyi de koltuğuna oturttu. Arınç'a, dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye edildi. Kongreye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, belediye başkanları ve partililer katıldı.