Başkan'dan üç isteğim var

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Aysal'a seslendi...

Başkan'dan üç isteğim var
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor deplasmanında 3 puan kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken, transfer konusunda hala büyük beklentileri olduğunu söyledi. Yeşil beyazlı rakipleri karşısında galibiyeti hak eden bir oyun sergilediklerini ifade eden İtalyan çalıştırıcı, “Dengeli bir maç oldu. Muslera da çok iyi kurtarışlar yaptı. Bu maçı kazanmak psikolojik açıdan çok önemliydi. Bugün en çok sevindiğim olay, ikinci golü atmak için olağanüstü çaba göstermemizdi” diye konuştu.

Her geçen gün daha iyiye gittiklerini vurgulayan Prandelli, transfer konusundaki bir soru üzerine, “Başkan üç yeni futbolcu bekliyoruz ve gelecek diye umut ediyoruz” ifadesini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.