Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na özel sözleşme

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesini 1 yıl uzattığı Emre'ye sadece maç başı ücret verecek.

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na özel sözleşme
 Habertürk'ün haberine göre; sezonun bitimiyle birlikte yaşanan kongre sürecinin ardından Yıldırım ve yeni yönetim, takımda köklü bir değişikliğe gitti.

Uzun yıllardır forma giyen birçok oyuncu ile yollar ayrılırken, yeni yıldızlarla anlaşmanın yolları arandı. Bu görüşmelerde eskilerden kalanlar da oldu. Bunlardan biri de kaptan Emre Belözoğlu.

SADECE MAÇ BAŞI ALACAK
Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun da olumlu rapor vermesi üzerine, tecrübeli oyuncu ile yola devam kararı alındı. Ancak yönetimin geçen sezon 2.1 milyon euro alan Emre’ye bu parayı yine verme gibi bir niyeti yoktu. Bu durum da kendisine iletildi. Ve tarihinde ilk kez yönetim yeni bir uygulamaya giderek garanti para vermeden maç başına anlaşma yaptı.

DİĞERLERİNE DE UYGULANABİLİR
1 yıllık anlaşılan Emre’ye maç başına 50 bin euro verilecek. Eğer kaptan 30 maçı geçerse bu para 75 bin euroya çıkartılacak.

Sarı-Lacivertliler’de ilk kez uygulamaya konulan bu anlaşmanın diğer yerli oyuncularda da denenebileceği öğrenildi. Özellikle yıllık 2.5 milyon euro alan kaleci Volkan’a da böyle bir teklif yapılması bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.