Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştırırken Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı Bursaspor'un elinden aldığının hatırlatılması üzerine esprili bir yorum yapan Hamzaoğlu, "İki kupa borcum var, onları ödemeye geldim" dedi. Hamzaoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti:

BURSASPOR O GÜN DAHA ETKİLİ OYNADI

Türkiye Kupası’nda biraz da şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Maç Bursa’da. Seyirci avantajı, şehir avantajı her şey Bursaspor’un lehineydi. Maç da öyle gelişiyordu. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu. Herkes beni 3 kupalı hoca olarak lanse ediyor. Şunu söylemeliyim. 3 kupa alınırken o takımın başında hocaydım. Kimsenin tek başına bir şey yapmaya gücü yetmez. Benim evimde 3 kupa yok, Galatasaray’ın müzesinde duruyor. Bizde fotoğrafları var sadece. Elbette gururluyum bana nasip olmasından dolayı. Mutlaka bizim de katkımız var. Kimse bunu göz ardı edemez. Ama tek başıma bir şey yapmadım. Bunu yineliyorum. Bu bir ekip işidir. Herkes kendi üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığında işte o fotoğraf ortaya çıkıyor."

Hamza Hamzaoğlu'nun bu sözlerine Galatasaray taraftarları büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılılar, eski teknik direktörlerini sosyal medyadan ağır dille eleştirdiler. İşte o yorumlardan bazıları:

‏@tribunGS

Burda öyle, orda öyle Hamza Hamzaoğlu bu işte.

@enverkarakaya

3 kupa almamış demek ki, biri tamamen şansmış...

@hsnyldrm1979

Hamza Hamzaoğlu mikrofon görünce Galatasaray'dan bahsetmeden duramıyor. Yokmuş gibi davranmak lazım.

@SamCrtmn

1 kere olsun deki; 'Elimde Muslera, Sneijder gibi dünya yıldızlarım olmasaydı 1 tane kupa bile alamazdım'

@onemorepork

@Amkspor Fatih Terim'den kesinlikle medya ve yönetimle ilgili ilişkiler dersi almalısınız Hamza Hamzaoğlu

‏@onderozbay05

Hamza Hamzaoğlu'nu savunan benimle ahbaplık edemez.

‏@KARAYELhalilGS

Sen 3 kupa ile GS'de kahraman olamadysan Bursa'da hiç olamazsn

@Alperen___Kaya

O zaman 3 kupayı almamızda senin bir etkin olmadı, şans eseri 3 kupayı aldın derler sana. Veto Vetooğlu nefret ettirdin!