'Hayalimiz var umut doluyuz'

UEFA Şampiyonlar Ligi play off eleme turunda 0-0'ın rövanşında İngiltere temsilcisi Arsenal ile yarın akşam Londra Emirates Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç ve Oğuzhan Özyakup basın toplantısı düzenledi.

'Hayalimiz var umut doluyuz'

Slaven Biliç yarınki maçta yedek kulübesinde olamayacağı için çok üzgün ve aynı zamanda ilk maçta yaşananlardan dolayı da çok üzgün olduğunu söyledi.

Oğuzhan Özyakup ise ilk maçta oynadıkları futbol ile herkesi şaşırttıklarını ama bu oyununu yarın akşam yineleyerek turu geçmek istediklerini dile getirdi.

Slaven Biliç ve Oğuzhan Özyakup'un basın toplantısındaki açıklamaları şu şekilde

SLAVEN BİLİÇ'ÇOK BÜYÜK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ'

'Çok büyük bir maç oynayacağız. Arsenal ile eşleşince bu bizim için çok büyük bir maç haline geldi. İlk maçı oynadıktan sonra Arsenal için de yarın ki maç çok büyük bir maç haline geldi. İlk maçı kazanmayı hak etmiştik.

'HAYALİMİZ VAR UMUT DOLUYUZ'


Tabii ki favori biz değiliz. Arsenal Avrupa'nın ve dünyanın en iyi takımlarından biri. Ama ilk maçta neler yapabileceğimizi gösterdik. Onlara karşı oynamak için iyi bir zaman. Maç ritmi açısından biz daha avantajlıyız. Hayalimiz var umut doluyuz. Hayalden öte bir planımız var. Elimizden ne geliyorsa yapacağız.

'İLK MAÇTA OLANLARDAN DOLAYI PİŞMANIM'

Doğrusunu söylemek gerekirse ilk maçta olanlardan dolayı pişmanım. Yarın yedek kulübesinde olmayı çok çok isterdim. Ama yardımcılarımla bütün planlarımızı yaptık. Yardımcılarım yarın elinden geleni yapacaktır.

'ÖZGÜVENİMİZ OLDUKÇA YÜKSEK'

İlk maçtan önce oyuncularımızın belki ufak bir tereddütleri ve endişelerimiz vardı. Bunun sebebi bazı oyuncularımızın daha önce Arsenal gibi çok büyük bir takıma karşı Avrupa Kupalarında oynamamış olmasıydı. İlk maçtan sonra bunu atlattık. Özgüvenimiz oldukça yüksek. Kibirlenmedikçe burnumuzu çok kaldırmadıkça özgüvenimizin yüksek olmasının hiç bir sakıncası yok.'

OĞUZHAN ÖZYAKUP'BURAYA TUR ATLAMAK İÇİN GELDİK'


Yarınki maçın önemini biliyoruz. Buraya tur atlamak için geldik. ilk maçta bunu başarabileceğimizi gösterdik. İnşallah yarın turu geçeceğiz.


İlk maçta çok çok iyi oynadık. Baskın olan taraf bizdik. Kimse bunu beklemiyordu ama bizim kalitemizi kendimiz biliyorduk. Olimpiyatta taraftarımızı arkamıza aldık ve iyi bir maç çıkardık. Yarın burada da bunu tekrarlamak istiyoruz.

'DEMBA BA GERÇEKTEN FANTASTİK BİR OYUNCU'

Demba Ba gerçekten fantastik ve harika bir bitiriciliği olan bir oyuncu. Onunla oynamak bizim işimizi çok kolaylaştırıyor. Hatta ona kötü bir top attığınızda bile yanımıza gelip bize uyarılarda bulunuyor.

'BEŞİKTAŞ'TA KUPA KALDIRMAK İSTİYORUM'


Mesut Özil büyük bir oyuncu. Ben de Arsenal'de iki sene oynadım. Bu statta iki tane kupa maçına çıktım. Sonra Beşiktaş'a geldim, çok değişik bir duygu. Şu an Beşiktaş'ta hedeflerim var. Kupa kaldırmak final oynamak istiyorum.'

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
hayalimiz var umut doluyuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.