Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha futbolcusu Raul Meireles kulübün resmi gazetesine sarı-lacivertli takımın hedefleri, UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya elenmeleri ve Porkekiz Milli Takımı’nın Euro 2016’daki şansı hakkında açıklamalarda bulundu.

FENERBAÇE’DE HEDEF HER ZAMAN KAZANMAK


Fenerbahçe’de hedefin her zaman kazanmak olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Fenerbahçe sahaya çıktığı her karşılaşmada kazanma hedefiyle başlar. Bu sezonda da bundan farklı bir durum söz konusu değil. Fenerbahçe oynadığı her kulvarda hep en üstleri hedefler.

İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum şu ana kadar. Ligde iyi gidiyoruz ama maalesef Avrupa Ligi’nin dışında kaldık. Şu an yapmamız gereken hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda iyi bir şekilde konsantre olup, önümüze devam etmek" diye konuştu.

TÜRKİYE’YE GELENE KADAR HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEMİŞTİM


Türkiye’ye gelmeden önce kırmızı kart görmemesinin hatırlatılması üzerine Raul Meireles, "Kırmızı kart her yerde olabilecek bir şey, her yerde bu durumları görebiliyoruz. Evet, Türkiye’ye gelene kadar hiç kırmızı kart görmemiştim. Ama bu demek değildir ki Türkiye’deki hakemler diğer hakemlerden daha kötü. Futbolun bir parçası bu" diye cevap verdi.

AVRUPA’DAN HAKEMİN KARARLARINDAN DOLAYI ELENDİK


Kariyerinde kötü hakem yönetimleri gördüğünü vurgulayan Meireles, "Hakemler insan, onlar hata yapabilir, hata yapmak hakları var ama tabi ki bu kadar doğrudan skoru etkilediği zaman bu bizim için son derece üzücü oluyor. Bir sonraki turda olmayı çok istiyorduk ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyorduk ama maalesef hakemin kararlarından dolayı elendik" ifadelerini kullandı.