Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic  ve Miro Grgic yapacak, dördüncü hakem ise Dalibor Conjar olacak. Müsabakada ilave yardımcı hakemlik görevini ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic üstlenecek.
     
Türkiye'nin grubunda günün diğer maçlarında Kazakistan-Letonya, Çek Cumhuriyeti-Hollanda karşı karşıya gelecek.

Milliler, 2010 ve 2014 Dünya Kupası ile 2012 Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alamamıştı.

Ay-yıldızlılar, yolun sonunda 8 yıllık bir hasreti bitirip bir büyük turnuvada yeniden boy gösterebilmek hedefiyle 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinin uzun seyahatine çıkıyor.
     
Ay-yıldızlı ekip, grupta ilk iki sırada yer aldığı takdirde EURO 2016 biletini cebine koyacak. 53 takımın 9 grup üzerinden oynayacağı elemelerde en iyi grup üçüncüsü de finallere yükselecek. Geri kalan 8 grup üçüncüsünden dördü de aralarındaki ikili play-off'ların ardından finallere katılmaya hak kazanacak.

EURO 2016 finallerinin kura çekimi ise 12 Aralık 2015'te Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak. Finallerde 24 takım dörderli olarak 6 gruba ayrılacak.
     
Evsahibi Fransa, EURO 2016'ya eleme maçları oynamadan doğrudan katılacak.
     
EURO 2016 elemelerinde 5 takımlı I Grubu'nda yer alan ekipler, resmi eleme müsabakalarının olmadığı milli maç haftalarında finallere direkt olarak katılacak turnuvanın evsahibi Fransa ile hazırlık maçları oynayacak.