Spor toto süper lig'in ilk haftasında Bursaspor'u 2-0 mağlup ettikten sonra Süper Lig'de Eskişehirspor ile şampiyonlar ligi'nde ise Anderlecht ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Hafta arasında patlak veren yönetim krizi ile de boğuşan sarı kırmızılılar kara bulutları dağıtmak için gittiği  Balıkesirspor deplasmanında da aradığını bulamadı.  Balıkesirspor'a da 2-0 mağlup olan sarı kırmızılılar böylece son 3 resmi maçında 3 puan yüzü göremedi. 

Ofsayt Kralı Burak

Galatasaray, dün Balıkesirspor’a 2-0 kaybederken gol ümidi Burak Yılmaz dün de ofsayttan çıkmadı. Sarı kırmızılı ekibin ofsayta düştüğü 5 pozisyonun altında da Burak Yılmaz yazdı. Yılmaz geçen sezon da toplam 50 kez ofsayta düşen isimdi.

Sağ beke Yasin Öztekin sürprizi

Olcan Adın’ı ilk 18 kişilik kadroya almayarak herkesi şaşırtan İtalyan teknik adam Balıkesirspor maçında Yasin Öztekin’i sağ bekte oynatarak önemli bir değişikliğe daha imza attı.

Veysel SARI’yı kulübeye çeken Prandelli, Borussia Dortmund’da da sağ bek mevkiinde forma giymiş olan ve geçtiğimiz hafta A2 takımı ile oynanan maçta başarılı performans sergileyen Yasin’e ilk 11’de şans verdi.

PRANDELLİ'den Olcan Adın açıklaması...

Transfer döneminin yıldız ve gözde ismi Olcan Adın'ı Balıkesirspor maçı kadrosuna almayarak, İstanbul'da bırakan Prandelli, 90 dakika öncesinde Lig TV'de katıldığı yayında başarılı futbolcuyu neden getirmediğini şu sözlerle açıkladı " Antrenmanlarda kendisini gösteren oyunculara takımda şans veriyorum. Sezon içinde bunun başka örneklerini de görebilirsiniz. Çünkü kadro bir hayli kalabalık"! diyerek Olcan'ın şu anda performansından memnun olmadığını belirtti.
 
BALIKESİR’de Selçuk İnan’a destek

Galatasaray taraftarı, Anderlecht maçında Türk Telekom Arena’da protesto edilen Selçuk İnan’a sahip çıktı. Sarı kırmızılı takım sahaya çıkar çıkmaz Balıkesir’deki tribünleri dolduran Galatasaray taraftarı Selçuk’u tribünlere çağırıp moral verdi.