Semih Şentürk Fenerbahçe'deyken sonradan oyuna girip attığı goller nedeniyle aldığı 'Nöbetçi golcü' lakabının hakkını artık, ilk 11 başladığı maçlarda da veriyor. Başakşehir'i sırtlayan tecrübeli forvet, ligde geride kalan 12 haftada 8 maçta görev yapıp 6 kez rakip fileleri sarstı. Semih ayrıca 1 kez de asist yaparak, 7 gole doğrudan katkıda bulundu. Başarılı oyuncu oynadığı tek Türkiye Kupası maçında ise gol veya asiste imza atamadı.

FENERBAHÇE'DEKİ HERKESİ SOLLADI
Eski takımı Fenerbahçe adına gol koklayan Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'yu şu ana kadarki bireysel lig performansları kıyaslandığında geride bıraktı. Sarı lacivertliler için en çok gol atan oyuncular 4'er golle Sow ve Webo oldu. Nijeryalı yıldız Emenike ise yalnızca 2 defa rakip ağları sarsabildi.

Bu dörtlü arasında en çok gol pozisyonuna giren isim 17 ile Moussa Sow olurken, onu 16 fırsatla Semih takip etti. Kaleye 26 şut atan ve bu alanda da lider olan Sow'u, 24 şutla Semih Şentürk izledi. Ancak isabetli şut sayısında Semih, 13'le ilk sırada yer alırken, Nöbetçi Golcü'yü 12 isabetle Sow, 9'ar isabetli şutla Webo ve Emenike seyretti.