TRT 1'de yayınlanan Stadyum programında konuşan Aysal'ın öne çıkan sözleri şöyle;

- Oyuncularımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bazen form düşüklükleri olabiliyor. Selçuk ve Burak gibi önemli futbolcular, direk neticeye gidebilen oyunculardır. Genç oldukları için tepkilerden çok çabuk etkilenebilirler. Sneijder de 2-3 maç üst üste sorunlu oyun tarzı gösterirse, o da tepki görür. Taraftarın da bu tür tepkilerini hoş görmek lazım. Geçen sene de stadyum bana istifa diye bağırdı. Ben fazla önemsemedim. Ancak taraftarlardan özel ricam, bu konularda daha toleranslı ve daha yardımcı olmaları.

- 4. yıldız güzel bir hava getirdi. Ama oyuncuların etkilenmemesi mümkün değil. Bu daha güzel maçlar izlememize vesile olacaktır.

- Takımın başarılı olacağından şüphem yok. Ligdeki en iyi kadro bizim. Hepsi elit ve özenle seçilmiş oyuncular.

- Hocamızla konuştum. Standart bir kadroda ısrar ederek, o kadroyu seyircilerimizin karşısına getirecek. Kadro ile ilgili kararı verecek kişi Prandelli'dir. 

- Benim dönemimde hocaların istemediği hiçbir oyuncu alınmamıştır. 

- Kaka, Real Madrid'den ayrılıp bize gelmek istemedi. Bir de bel problemi vardı, hiç düşünmedik. Şampiyonlar Ligi'nde de oynayamayacaktı.

"PRANDELLİ BİZİM İLK TERCİHİMİZ DEĞİLDİ. İLK TERCİHİMİZ LUCESCU'YDU"

- Prandelli bizim ilk tercihimiz değildi. İlk tercihimiz Lucescu'ydu. Sezon başında Lucescu Galatasaray'a yakındı. Ancak Shakhtar Başkanı'yla olan yakın ilişkilerinden dolayı Ukrayna ekibini bırakamadı. Lucescu gelemediği için çok üzgündü.

"PRANDELLİ'Yİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN ÇOK ERKEN"

- Prandelli de ben de gönül adamıyız. Tazminat sorunumuz yok. Masaya oturursak, paranın konusu olmaz. Böyle bir şeyin olmasını da istemem. Ancak Prandelli'yi değerlendirmek için çok erken. Şu an kredisi var.

- Başkan olduğum dönemden bu yana bir şey değişmedi. Ben yine futboldan anlamıyorum ve futbola karışmıyorum.

- 1. yönetim kurulumuzdaki yöneticilerimiz ile dostane şekilde yollarımızı ayırdık.

- Hepimiz gönül bağıyla Galatasaray'a hizmet veriyoruz. Yönetim kurulu böyle kuruluyor. Birlik ve beraberlik çok önemli.

- Yönetimim dönemimde ihanete uğradığımı düşünmüyorum ama hayal kırıklığına uğradım.

"SABRİ'Yİ KADRO DIŞI BIRAKAN PRANDELLİ"

- Sabri benim çok takdir ettiğim bir oyuncudur. Ancak sahaya çıkıp çıkmamasına ben karar veremem. Kadro dışı bırakan Prandelli. Prandelli de Mancini'den raporları aldı. Muhtemelen bu doğrultuda hareket etti.

- Hoca sağ bek konusunda çok ısrarcı oldu ve 2 oyuncu aldık.

- Sabri'nin tesislere girmesinin, orada yemek yemesinin yasak olması gibi bir karar yok. Sabri'nin bizdeki kredisi çok fazla.