Survivor All Star'da bu hafta ünlülerden adaya veda eden isim oldu. Geçen hafta Fulya Keskin'in elendiği sevilen yarışmada bu hafta kimin eleneceği merak konusu olmuştu. Bütün hafta boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı ödül oyunlarının sonuncusunu Ünlüler takımı kazandı.

Böylece mor odada Türkiye'den gelen su böreğinin keyfini çıkardılar. Ahmet Dursun Survivor All Star yarışmasında rahatsızlanması sonucu doktora kontrolüne gitti. Doktorların görüşü ile mide rahatsızlığının ciddi olması sebebiyle adadan ayrılmak zorunda kaldı. 
Yarışmada günlerce aç kalan ve çok az besin alabilen Dursun’un belirli aralıklarla yemek yemesi gerektiği şeklinde bir rapor verildi.


Bu durumu yapılan ada konseyinde yarışmacılara açıklayan Acun Ilıcalı, sık sık yemek yemesi gereken Ahmet Dursun’un rahatsızlığı nedeniyle Survivor yarışmasından çıkartıldığını açıkladı.
Yarışmacılar Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması karşısında büyük şok yaşarken, bazıları da gözyaşlarına boğuldu.


SEDA'NIN DALIŞ MACERASI KORKUTTU

Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler su böreği ziyafetini kaçırarak adalarına döndüler. Kaybetmenin keyifsizliği adanın keyfini kaçırırken Seda'nın dalış yapmak için okyanusa açılması takım arkadaşlarını korkuttu. Hasan ve ekipten gelen botun yardımıyla Seda'ya ulaşılmadı herkese rahat bir nefes aldırdı. Arkadaşlarının yanına gelen Seda aldığı tepkilerle gergin anlar devam etti.

PASCAL'DAN HİLMİCEM'E ŞOK HAREKET!

Ödül oyununda Hilmicem ile karşı karşıya gelen Pascal zorlu yarışı kazanmanın heyecanı ile Hilmicem'e doğru yanlış hareket yapması panik havası oluşturdu. Olayın ardından Hilmicem'den özür dileyen Pascal duygu patlaması yaşadığını belirtti. Defarlca Hilmicem'e özrünü sunsada Acun Ilıcalı'nın uyarısından kurtulamadı.

Survivor All Star'ın bu hafta oynanan ödül oyunları sırasında Turabi Hakan'ı itince ortalık karıştı. Turabi "gelme yanımıza' diyerek sözlü kavgayı büyüttü. Turabi'nin hareketinin ardından tartışmaya Bozok ve Hilmi Cem de dahil oldu. Tartışmaya son noktayı koyan Acun Ilıcalı oldu ve Turabi oyundan diskalifiye edildi.