Bütün bir hafta çalıştınız ve artık çok bitkin hissediyorsunuz.Cuma günü geldi çattı diye seviniyorsunuz.Eğleceli bir haftasonu geçirip bütün haftanın stresini atmak istiyorsunuz fakat neler yapabileceğinizi bilmiyorsunuz. E birde soğuk kış günleri haftasonu tatilinde neler yapabilirim diye düşünüyorsunuz.İşte siz bunları düşünürken bizler de sizin için bu haftasonu yapılabilecekler listesini hazırldık.Şimdiden iyi eğlenceler.

GÜNE GÜZEL BİR KAHVALTIYLA BAŞLAYIN
Bize göre ilk olarak güne mis bir kahvaltıyla başlayın.Kahvaltının ardından süslenin püslenin ve başlayın haftasonunun tadını çıkarmaya.


KONSERE GİDEBİLİRSİNİZ
Erkek/ kız arkadaşınızı veya en yakın arkadaşlarınızı alıp konsere gidebilirsiniz.Bu hafta sahnelenecek konserler.


 

SİBEL CAN KONSERİ
15 Kasım 2014 21:00

  • Bostancı Gösteri Merkeziİstanbul


  • CEM ADRİAN

    15 Kasım 2014 21:00

    Jolly Joker , İstanbul
    Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, sonbaharda yayımlanacak yeni albümü "Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum" albüm konseri ile 15 Kasım'da Jolly Joker İstanbul'da sahne alıyor.

    Fahri Öztezcan Albüm Tanıtım Konseri

    16 Kasım 2014 22:00

    • Beyoğlu Hayal Kahvesiİstanbul
    • TİYATROYA GİDEBİLİRSİNİZ

    Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

    15 Kasım 2014 15:30

    • Müjdat Gezen Tiyatrosuİstanbul



    Leyla'nın Evi

    15 Kasım 2014 20:30

    • Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon,İstanbul

    Şenlikli Limonata

    16 Kasım 2014 16:00

    • Trump Kültür ve Gösteri Merkeziİstanbul
    SİNEMAYA GİDEBİLİRSİNİZ



    Fragmanıyla bile olay yaratan film "Gece" Diyarbakır'dan İzmir'e göç etmek zorunda kalmış bir ailenin yaşadıkları ve parçalanma öyküsünü beyaz perdeye yansıtacak.



    Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” adlı filminin çekimleri İzmir'de yapıldı. Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden genç kasabalı Ayperi’nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor.
    Bir döneme damga vuran şarkıların sesi Hümeyra Ayperi karakterini canlandıracak. Ayperi'nin gençlik yıllarını ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Ayperi’nin hayatına ve hayallerine yön veren müzisyen Tarık karakterinde ise Mehmet Günsür’ü izleyeceğiz. Kerem Bürsin ise Erhan rolüyle Türkiye'de ilk kez sinemayı deneyecek.

    YEMEK ATÖLYELERİNE GİDEBİLİRSİNİZ




    Taze İtalyan Mutfağı

    16 Kasım 2014 19:00

    • Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi,İstanbul
    Sofralarınızı şıklaştıracak lezzetli ve pratik İtalyan lezzetleri bu atölyede...

    MAÇA GİDEBİLİRSİNİZ

    Fenerbahçe - Adana ASKİ

    16 Kasım 2014 15:00

    • Ülker Sports Arenaİstanbul
    • Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda Adana ASKİ'yi konuk ediyor.Siz de salondaki yerinizi alın ve bu heyecana ortak olun!