Kayseri’de emlakçılık yapan 42 yaşındaki İrfan Necip Gök, 3 çocuğu ile birlikte akşam yemeği için bir marketten dondurulmuş sigara böreği aldı. Daha sonra sigara böreklerini paketinden çıkaran Gök, tavada kızartmaya başladı.

"ANİDEN PATLADI"

Bu sırada tavaya attığı sigara böreğini çatalla çevirmek istediğini kaydeden Gök, "Çatalı batırmamla aniden patlaması bir oldu. Ne olduğunu şaşırdım" dedi. 13 gün önce yaşadığı olayla ilgili olarak bilgi veren Gök, şunları söyledi:

"GÖZÜMÜ KAYBEDEBİLİRDİM"

“Marketten hazır sigara böreği ve köfte aldım. Köfteleri pişirdikten sonra sigara böreğini ateşe attım ve çatalla sigara böreklerini alırken müthiş bir patlama oldu. Adeta bomba gibi. O patlamanın etkisiyle neye uğradığımız şaşırdım. Tavadaki yağın yüzüme, koluma sıçramasıyla büyük bir travma yaşadım. Hemen acile geçtik. Acilde ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştuğunu söylediler.

Hatta yağın iz bırakacağını, kör olma tehlikesi atlattığımı da söylediler. Yani ucuz atlattık, verilmiş sadakamız varmış" şeklinde konuştu. İlk müdahalenin ardından tedavisine Ankara’da devam edildiğini ifade eden Gök, şöyle konuştu: "Ankara Numune Hastanesi’nde yanık uzmanları olduğunu söylediler. Bu nedenle Ankara’da 12-13 gün tedavi gördüm. Çok şükür, bu hale geldik. İlk olayın olduğun an kötüydü, yüzüm, elim, kolum. Ben sigara böreğini daha öncede marketlerden alıp zaman zaman yapıyordum ama ilk defa böyle bir durum oldu. Çatalı batırmamla, patlaması bir oldu. Arkamda annem de vardı. Allah’tan ona sıçramadı, gözüme gelmedi. Yoksa gözümüzü bile kaybedebilirdim"