Son zamanlarda İstanbul Ankara gibi metropol şehirlerde gördüğümüz markalı lüks konut projelerine Anadolu'da da görmek mümkün hale geldi. Özel sektör inşaat şirketlerinin öncülüğünde hataya geçirilen projeler ile birlikte kentler daha modern bir ambiyansa kavuşuyor.

Sivas' da inşaat sektörü deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Turanoğulları inşaat geçirdiği projeler ile Sivas'ın moderleşen yüzünde büyük katkı sahibi. Metropol şehirlerdeki projeler ile özellik ve konsept olarak yarışacak niteliklerde projeler hayata geçiren Turanoğulları inşaat, üretimdeki kalitesi ile de bölge halkının teveccühünü kazanmış bir kurum.

Mimari yönden modern ve kullanım alanı açısından fonksiyonel projeler ile Sivas' da çalışmalarını sürdüren şirket, kullandığı malzeme kalitesi ve işçiliği ile de Sivas' da standartları yükseltiyor. Turanoğulları inşatın ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip edip, gelişmeleri iş yapış süreçlerine hızlı bir şekilde entegre ettiğini belirten Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sami Arifer;'' Maaliyet odaklı değil, değer odaklı bir firmayız. Yapacağımız projenin, topluma ve içinde yaşayacak olan insanlara değer kazandırmasını hedefliyoruz'' dedi.

Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığını' da devam ettiren Sami Arifer Sivas' da inşaat sektörü ile ilgili standartları oluşturmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Son yıllarda inşaat sektöründe artan oyuncu sayısına da değinen Arifer, insanların ev alacakları şirketleri değerlendirirken,iyice araştırma yapmalarını, daha önce hangi projeleri geliştirip, bitirdikleri gibi konularda şüpheye mahal bırakmayacak bilgilere sahip olmaları gerektiğini vurguladı.