26 Kasım ile 30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Cnr Expo fuar alanında düzenlenen Müsiad fuarına katılan Huzzak Yapı fuarda fırtına gibi esti. Fuara katılan ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Huzzak Yapının standında Popçu Tayfun Duygulu mini bir konser verdi. Bloomberg Ht Tv de ekranlarında 14:30 izleyici ile buluşacak olan Reel sektör programına konuk olan şirketin yönetim kurulu üyesi Fatih Demir, fuarla ilgili görüş ve düşüncelerini izleyicilerle paylaşacak.

Şirketin 11 yıl gibi kısa bir sürede sektörde adından sıklıkla söz ettirmesi, başarılı ve pirim değeri yüksek projelere imza atması gibi bir çok konuda bilgi veren Fatih Demir, aynı zamanda Huzzak Yapının lansmana çıkardığı Huzzak Tower Plus ‘ın ikinci etabı ve diğer 2015 yılında başlayacağı projeleri hakkında da izleyiciye bilgiler verecek.



Huzzak Tower Plus projesinin görücüye çıkardıktan sonra gelen sonuçları değerlendiren Fatih Demir, "Mimari yapısı ile dikkat çeken projemiz, lokasyon olarak da insanları cezbediyor. Merkezi konumunun yanında gerçekleşen yatırımlar ile değerinin her geçen gün artacağından emin olan müşteriler bu projenin Huzzak Yapı tecrübesi ile kısa sürede hızlı bir şekilde yüzde yüz kalite ile bitirileceğinden de eminler. Bu yüzden de Huzzak Tower Plus yoğun bir ilgi ve teveccüh görüyor " dedi.



"Başakşehir’ de hayata geçirilen Huzzak Tower Plus projesi, Türkiye’nin dünyaca ünlenen Kanal İstanbul, 3. Havaalanı, 3.köprü bağlantı yolları projelerine çok yakın konumda yer alıyor. Bu projelerin gerçekleşmesi ile değeri daha da atacak olan Huzzak Tower, Mahmut Bey gişelerine 3 dk, Atatürk havalimanına 10 dk uzaklık da yükseliyor’’ diyen Fatih Demir mimari konsepti ile hiçbir projede göremeyecekleri bir artı bir ve iki artı birleri insanlarının konforuna sunuyoruz "dedi.