Siyaset, sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmaları ve iş dünyasındaki yatırımları gibi bir çok alanda yaptığı başarılı çalışmalarla Ankara’nın öne çıkan isimlerinden olan Orhan Ünsal, çoğu büyük kurumun yatırım yapma konusunda kararsız kaldığı bir dönemde Ankara’nın en büyük ve kompleks konut projeleri arasında gösterilen Meva şehir Ankara projesine start verdi.

  

   Kullanıcı istek ve beklentilerini esas alan, çevresi ile uyumlu aynı zamanda çevreci, yatırımcı hedeflerini göz önünde tutan projeleriyle sektöründe ayrı bir değer oluşturan Orhan Ünsal Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek ‘’Türkiye olarak son 15 yıldır yakaladığımız büyümeyi durdurmak isteyen dahili ve harici birçok düşmanla yoğun bir mücadele içerisindeyiz. Birlik olmanın, dik durmanın ve herkesin kendi imkânı nispetinde elin taşın altına koyması gerektiği bir dönemdeyiz. Bir işadamı olarak bizlere düşen görevin yatırım yapmaktan korkmayarak, ülke ekonomisine katkı sağlayacak adımlar atmaya devam etmektir. Çoğu yatırımcının havanın puslu olduğundan hareketle durduğu bir dönemde 1800 konuta başlama kararımızın altında yatan asıl nedenimizde budur’’ dedi.

 

      İçerisinde alışveriş merkezi, okul, 7000 m2 gölet ve geniş sosyal alanların yer aldığı Meva şehir Ankara Projesi hakkında insanlara bir yaşam merkezi üretiyoruz diyen Orhan Ünsal projemiz içerisindeki sosyal alanlarla mükemmel bir yaşam değerine sahip olurken aynı zamanda barındırdığı yüksek prim potansiyeli ile de karlı bir yatırım aracı olarak insanları mutlu edecek dedi.