Ünlü şirketler grubu Ankara’da imza attığı konut projeleri ile Ankara inşaat sektörünün önemli oyuncularından biri oldu. Metropol şehirlerde yer alan konut projeleri ile yarışır niteliklere sahip proje üretmeyi bir standart haline getiren Ünlü şirketler grubu, modern mimari çizgileri, sosyal donatı alanları ile zengin ve son derece güvenli konutlar üretiyor. 

Ankara’nın birçok bölgesinde yüzlerce proje gerçekleştiren Ünlü Grup Yönetim Kurulu başkanı Orhan ÜNLÜ ile şirketi ve Yonca life projesini konuştuk.

Orhan Bey Şirketin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz?
1985 yılında gıda sektörüyle birlikte başladı Ünlü Şirketler Grubunun hikâyesi.  İlerleyen yıllarda inşaat sektöründe proje üretme kararı aldım. Ankara’nın birçok bölgesinde sıcak yuvalar inşa ettik. Her yeni projemiz bir önceki projeye göre standartları ve donanımı yüksek projeler oldu. Hayata geçirdiğimiz projelere sadece ticari bakmadık, insanların yaşam kalitesini arttıran hayatı kolaylaştıran projeler ürettik. Buda bizi Ankara’da tanınan güven duyulan bir markası haline getirdi. Bu iş birçok sektörde olduğu gibi ekip işi bu günlere gelmemde emeği geçen öncelikle ailem ve çalışanlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.





Yonca life projesinin detaylarını anlatır mısınız? 
Yonca Life Konutları öncelikle mimari yapısı ve içerisinde yer alan yaşam alanları ile fark yaratan bir proje. Yonca Life Konutlarında daire alanlar sadece konut sahibi olmayacaklar, mutlu bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarına sahip olmuş olacaklar. Ankara yeni mahallede hızla yükselen projemiz bölgeye hâkim kuşbakışı manzarası ile bölgedeki projelerden ayrılıyor. Bunun yanında kullanım kolaylığı, modern çizgisi ve sosyal donatı alanları bölge ve çevre illerden beklentilerimizin üzerinde talep gördü. 




YONCA LİFE , YENİMAHALLE’ NİN VİTRİNİ OLACAK
En kısa zamanda Yonca Life konutlarını bitireceklerini belirten Orhan Ünlü bu proje ile sektöre yeni bir soluk getireceklerinin de altını çizdi.



Yonca Life nasıl bir proje? 
Toplam 15.950 m2’lik alan üzerinde kurulu olan projemizin 12.375 m2’sini yeşil alanını yeşil alan olarak planladık.Yonca Life yemyeşil peyzajını, balkonunuzdan izlemek hayatınıza keyif katacak. Ankara’nın ışıl ışıl panoramik manzarasına, her detayı sanat eseri gibi işlenmiş bir yaşam alanına sahip olma imkânı sağlıyor. Kentin gürültüsü ve karmaşasından uzak, alabildiğine doğal bir ortamda, kent yaşamının tüm konforu ile iç içe bir hayatı Yonca Life ile sunuyoruz.


Projede ne gibi sosyal alanlar mevcut? 
Bu soruya, insan için gereken ne ise Yonca Life’da var desek abartı olmaz. Hatta daha fazlasını biz burada yaşayanların hizmetine sunacağız. 3+1 ve dublex daire seçenekleriyle 177 metrekare alanda geniş terası ile insanların hayal ettiği lüks yaşam Yonca Life projemizde mevcut. Projemizdeki konutlar 2 blok içerisinde yer alacak. Yürüyüş yolları, yüzme havuzları, sauna, buhar banyosu, Fin ve Türk hamamları, Tenis ve basketbol oyun alanları, Fitness Center, çocuk oyun ve eğlence alanları yer alıyor.   Kat bahçeleri ile yüksek katlarda bile insanlara bahçe içerisinde yaşam alanları oluşturduk. Yani Yonca Life ‘da daireniz varsa 365 gün tatil gibi bir yaşama sahip olacaksınız.


www.yoncalife.com
0312 331 61 10