ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARINDA %1 KDV AVANTAJI İLE YAŞAM BAŞLADI

Geliştirdiği konut ve iş merkezi projeleri ile kısa sürede sektörün önemli oyuncularından bir olan Zin D Yatırım ve Yönetim Aş. Kurtköy’ de Zin D Natura Kurtköy Konakları projesini bitirdi. Göz alıcı mimarisi ile insanlara huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan Zin D Natura Kurtköy Konaklarının dış cephesi Midyat Katori taşından yapılmış. İstanbul’ da bu ölçekte bir projenin dış cephesinde ilk kez kullanılan Midyat Katori taşı ile Midyat’ ın tarihi dokusunu Zin D Natura Kurtköy Konaklarında hissedebiliyorsunuz.

Yapımının tamamı ile bitirildiği ve yaşamın başladığı Zin D Natura Kurtköy Konaklarının içerisi, insana kendini özel ve ayrıcalıklı hissettirecek, huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşatacak sosyal alanlarla dolu. Projenin detaylarını şirketin yönetim kurlu başkanı Halil Korkmaz ile konuştuk.

Zin D Natura Kurtköy Konaklarına ilgiyi nasıl buluyorsunuz?
Projemize çok büyük teveccüh gösterildi. Mimari ve özellikleri ile İstanbul’ da benzerini zor bulabileceğiniz bir proje oldu. Mardin Midyat Katori taşını İstanbul’da bu ölçekteki bir projede kullanımını ilk kez şirket olarak biz gerçekleştirdik. Midyat’tan getirilen ustalar Midyat taş ocaklarında oya gibi işlenerek gönderilen Katori taşını projenin dış cephesine ikinci bir duvar olarak itinalı bir şekilde ördüler. Böylece, göz alıcı güzelliği ile mağrur ve gururlu, farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin, medeniyetlerin bulunduğu Midyat’ın o muhteşem yansıması katori taşını İstanbul’da ZİN D NATURA KONAKLARI ile insanların beğenisine sunmuş olduk.

Lokasyon tam olarak neresi?
Zin D Natura Kurtköy Konakları, Kurtköy ‘deYenişehir bölgesinin en merkezi konumunda bulunuyor. Lokasyon olarak çok merkezi olmasının yanında gelen yatırımlarla her geçen gün değeri katlanarak artan bir bölge. Zin D Natura Kurtköy Konakları, konumu, çevre gelişimi, özel ve özenli tasarımı, yeşil alan ve sosyal alanlarının genişliği ile gayrimenkulü yatırım aracı olarak gören aileler için emsalleri ile mukayese edildiğinde kalite değer ilişkisinin yatırımcı için değerli olacak bir proje.

Zin D Natura Kurtköy Konaklarının genel özellikleri neler?

Projemiz 3 er ve 4 er katlı toplam 5 bloktan meydana gelmektedir. 89 konutun yer aldığı projemizdeki her bir konut özel bir anlayış ile oluşturuldu. Hiçbir konut bir diğerinin önünü kapatmadığı projemiz teraslı, özel bahçeli konaklar şeklinde planlandı ve yapıldı. 1+1 ara kat,2+1 ara kat,2+1 teraslı ve bahçeli,2+1 teraslı,3+1 ara kat,3+1 bahçeli,3+1 teraslı daire seçenekleri ile insanlar kendilerini çok özel hissedecekler. Zin D Natura Kurtköy Konaklarında her şey çok doğal.

Projemizin %80 nını yeşil alan olarak düzenledik. Evlerin önlerine özel hobi bahçeleri tahsis ettik. Özel kullanım için uygun olan bu bahçelerde insanlar organik olarak meyve-sebze yetiştirebilecekler. Bunun yanında ortak kullanım alanı olarak geniş yeşil alanları ile insanlar evlerinin dışında doğal bir ortamın tadını çıkaracaklar.

Ne gibi sosyal kullanım alanları var?

Zin D Natura Kurtköy Konaklarında açık spor alanları, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları bulunuyor. Bunun yanında dört mevsim insanların rahatça değerlendirebileceği açık ve kapalı olarak kullanılabilen yüzme havuzumuz projemizde yer alıyor. Çok amaçlı spor salonu, sauna, fitness center, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun salonlarından oluşan kapalı sosyal alanları ile insanlar yaşam kalitelerini Zin D Natura Kurtköy Konaklarında arttırabilecekler. Projemiz içerisinde açık ve kapalı otoparklar yer almaktadır. Beş bloğumuzun dördünden dışarı çıkmadan insanlar asansörle evlerinden kapalı otoparka ve sosyal tesislere ulaşma imkanına sahip olacaklar.

"Zin D yatırım Aş olarak değeri katlanarak artan projeler üretiyoruz"
Şirket olarak 2007 yılında sektördeki çalışmalarımıza başladık. 2008 yılında genel müdürümüz Emre Bilge ve diğer ortaklarımızın katılımı ile güçlü bir kurumsal yapı şeklini aldık. Zin D yatırım ve yönetim geliştirme Aş olarak, yatırım geliştirme bilinci ile, yatırımcısına kazandıran projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Kalitesi ve konsepti ile gerek kullanım gerekse yatırım için düşünen insanların kar beklentilerini karşılayacak, yaşam kalitesini arttıracak projeler üretiyoruz. Bu zamanda kadar imza attığımız konut ve iş merkezi projelerimiz yatırımcı ve kullanıcı beklentilerini fazlası ile karşıladı.

Şirket olarak her ölçekte ticari ve konut projelerini geliştirmek, arsa geliştirme aşamasından başlayarak satış ve/veya kiralamaya kadar olan süreci profesyonelce yönetiyoruz. Bunun yanında kurumsal müşterilerin kullanım ihtiyaç ve amacına uygun ön anlaşmalara dayalı olarak exclusive projeler dizayn ederek üretiyoruz.

Yapımına başladığımız projelerin yanında proje hazırlıklarını dürdürdüğümüz bir çok projemiz var. Şuan özellikle paylaşabileceklerimiz; Üsküdar –Ümraniye metro hattı üzerindeki en büyük istasyon olan Yukarı Dudullu Metro istasyonun bulunduğu meydanda 100’e yakın birimden oluşan ZİN D BİZ DUDULLU SUİTS projemiz var. Bunun yanında Çekmeköy’ün merkezinde 30’un üzerinde bağımsız bölümden oluşan ve residans olarak işletilecek ZİN D RESİDANS projemiz var. Çekmeköy – Alemdağ bölgesinde 3. Köprü bağlantı yolunda ana cadde üzerinde 32 ticari birimlik ZİN D BİZ –ALEMDAĞ projesi yine kurumumuzun geliştirdiği projeler arasında yer alıyor.

Zin D Natura Kurtköy’ü bitirdik, Faizleri indirdik, Masrafları kaldırdık, Biz hazırız, komşularımızı bekliyoruz.

ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI İletişim Bilgileri:

Telefon: 0 216 482 95 34 – 0 541 380 33 34
Web: www.zind-natura.com

ZİN D YATIRIM VE YÖNETİM GELİŞTİRME A.Ş. İletişim Bilgileri:
Telefon: 0 216 6417773 – 0 541 554 4968625
Web: www.zin-d.com.tr