KAHRAMAN ŞÖVALYE JUSTIN

Manuel Sicilia'nın yönettiği animasyon filmi "Kahraman Şövalye"nin seslendirmelerini Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo ile Charles Dance yaptı.

Filmde bürokratların yönettiği ve şövalyelerin yasaklandığı bir krallıkta yaşayan Justin'in maceraları izlenebilecek.

Kahraman Şövalye Justin

CEHENNEM MELEKLERİ 3

Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks, şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

Cehennem melekleri 3

BEN KENDİM VE ANNEM

Ünlü Fransız sanatçı Guillaume Gallienne'in yıllardır sahneye koyduğu tek kişilik tiyatrogösterisinin beyazperde uyarlaması "Ben, Kendim ve Annem"de, sanatçının cinsel anlamda karışık geçen gençlik günlerine dönülüyor. 

Film boyunca eşcinsel film klişelerini ve büyüme öykülerini alaya alan Guillaume, hem kendi gençliğini hem de annesini canlandırıyor. Guillaume Galienne'in hem yönettiği hem de oynadığı filmde, Galienne'ye Andre Marcon, Françoise Fabian ile Diane Kruger eşlik ediyor.

Ben, Kendim ve Annem

KARABASAN

Amelia henüz hamileyken kocası bir trafik kazasında ölmüştür. Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen kocasının kaybını bir türlü atlatamayan Amelia, içine kapanık oğlu Samuel ile münzevi bir hayat sürmektedir. Bir gün evlerinde "Bay Babadook" isimli esrarengiz bir çocuk kitabı bulan anne-oğulun hayatı, gotik çizimler ve ürkütücü tekerlemelerle dolu bu kitabı okumalarıyla birdenbire bir kabusa dönüşür. Duvarlarda gezinen gölgeler ve korkunç sesler yavaş yavaş evi esir alırken, bir çıkış yolu bulmaya çalışan anne oğulun çaresizliği de giderek artacaktır. Ama asıl dehşet daha da derinlerdedir!

Karabasan

BARBIE VE SİHİRLİ DÜNYASI

Karen J. Lloyd'un yönettiği ve Pınar Erengil, Damla Pehlevan, Barış Kerem Kobanbay ile Seda Özelsoy'un seslendirdiği animasyon film "Barbie ve Sihirli Dünyası", vizyona girecek. 

Animasyon sevenlerin ilgiyle takip ettiği Barbie, son müzikal macerasında içine kapanık bir prenses olan Alexa rolünde izleyicinin karşısına çıkacak.

Barbie ve sihirli dünyası