Yeşilköy'deki Wow İstanbul Hotel Safir Salonu'nda düzenlenen geceye Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

Tayyar Işıksaçan'nın sunuculuğunu, 6. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması'nda üçüncü Seçilen Ela Yılmaz'ın ise kırmızı halı röportajlarını yaptığı törende tiyatro, sinema, TV, müzik, spor ve iş dünyasından başarılı isim ve yapımlar ödüllendirildi.

İş adamı Süleyman Lami Uyar ödülü almasının ardından yaptığı konuşmasında "Bu ödül benim için bir gurur kaynağı. Özellikle yardım kuruluşları tarafından verilen ödüller benim için çok çok önemli. Ödül Töreni'nde iş ve sosyal yaşam dünyasından çok önemli isimler yer aldı. Bu kişilerin arasında bulunmak onlarla aynı sahneyi paylaşmak çok güzeldi. İnsanlara bu derneklerimize elleriniz uzatmalarını ve onların daha güzel projeleri hayata geçirmelerinde yardımcı olmalarını istiyorum. " dedi.

Av. Serra Taşköprü; ''Sessiz Aşk Terapisi'' Adlı 3. Kitabını Yayınladı Av. Serra Taşköprü; ''Sessiz Aşk Terapisi'' Adlı 3. Kitabını Yayınladı