İsrail uçakları Gazze'ye ölüm kusuyor

BATI Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli Muhammed Ebu Hudayr'ın 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından diri diri yakılması ile başlayan gerginlik sonrası İsrail...

İsrail uçakları Gazze'ye ölüm kusuyor
BATI Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli Muhammed Ebu Hudayr'ın 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından diri diri yakılması ile başlayan gerginlik sonrası İsrail uçakları Gazze'ye adeta ölüm kusuyor.
İsrail'in 'Koruyucu hat' adı altında başlattığı operasyonda Gazze'de onlarca hedef vuruldu. Yerel kaynaklar İsrail'in hava saldırısında 23'ü çocuk 79 kişinin hayatını kaybettiğini, 500'e yakın kişinin de yaralandığını belirtiliyor. İsrail Savunma Bakanlığı ise Hamas'ın Tel Aviv'e roketler fırlattığını açıklayarak, İsraillileri saldırılara karşı dikkatli olmaya çağırdı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ
İsrail'in Gazze'ye yönelik ağır saldırılarına sosyal medyada da büyük tepki gösterildi. Bir çok büyük ülkenin hala sessizliğini koruduğu saldırılara karşı insanlar sosyal medya üzerinden İsrail'in yaptığı ağır saldırıya büyük tepki gösteriyor. Özellikle Twitter üzerinden ülkeleri İsrail'e karşı hareket etmeye çağıran insanlar, "GazzedeKatliamVar #Gazze #gaza #palestine #GazaUnderAttack #PalestineUnderAttack" hashtaglari ile mesajlar paylaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.