İstanbul'a Gelmek İsterken İç Çamaşirinda 20 Bin Euro İle Yakalandı

LONDRA'dan İstanbul'a uçarken Heathrow Havaalanı’nda iç çamaşırının içinde plastiğe sarılmış olarak 20 bin Euro ile yakalanan Nawal Msaad'ın (27), parayı Suriye'deki terör örgütlerine götüreceği iddia ediliyor.

İstanbul'a Gelmek İsterken İç Çamaşirinda 20 Bin Euro İle Yakalandı

LONDRA'dan İstanbul'a uçarken Heathrow Havaalanı’nda iç çamaşırının içinde plastiğe sarılmış olarak 20 bin Euro ile yakalanan Nawal Msaad'ın (27), parayı Suriye'deki terör örgütlerine götüreceği iddia edildi.


Akşam saatlerinde dağıtılan London Evening Standard gazetesinin, manşetinde yer alan haberde, Heathrow Havaalanı’ndan İstanbul'a uçmak isteyen Nawal Msaad'ın üzerinde yapılan aramada küloduna sakladığı, plastiğe sarılmış 20 bin Euro para yakalandı. Genç kadın, Türkiye'ye kısa kısa bir tatil için gittiğini ve parayı annesine altın almak için kullanacağını söylerken, Msaad'ın parayı Suriye'deki cihatçı terör örgütlerine ulaştırmayı amaçladığı ileri sürüldü. Londra doğumlu Nawal Msaad hakkındaki suçlamaları jüri önünde reddetti.


"Öğrenci, cihatçı davayı desteklemek için parayı Türkiye'ye götürüyordu" başlığını kullanan Evening Standard gazetesinin haberinde, Avrupa'dan Suriye'ye tüm uçuşlar yasaklandığından Suriye'ye gitmenin tek yolunun Türkiye üzerinden olduğu belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.