Elde ettiği meblağdan sonra patronunu arayıp artık işe gitmeyeceğini söyleyen ve görevini bırakan Kürşat Yıldırım, Alman gazetesi Bild'e yaptığı açıklamada, "Lütfen haberinizde hâlâ bekar olduğumu belirtin."

Seyahat etmeyi seven eş aramaya başladı

Kürşat Yıldırım, gelecekteki eşini tarif ederken, "Sarışın ya da esmer olabilir, umurumda değil. Sadece aşık olmak istiyorum. Seyahat etmeyi seven ve benimle bir aile kurmaya hazır bir bayan arıyorum."

"Ne olursa olsun güvenebileceğim bir bayana ihtiyacım var." Aniden kazandığı servetin olumsuz bir etkisi olmayacağından emin olduğunu söyledi.

Kürşat Yıldırım: Hemen ilk iş olarak aileme ve kardeşlerime para gönderdim

Türk göçmen çiftin oğlu olan Kürşat Yıldırım, 12 yaşında Almanya'ya geldi.

Kendine çok iyi bakabileceğini, önlem aldığını ve paranın emin ellerde olduğunu anlatan Kürşat Yıldırım, piyango oynamaya devam ettiğini açıkladı ve ekledi:

"Bunu değiştiremem, alışkınım. 15 yıldır piyango oynuyorum. Bu konuda harika olan şey, birçok insanı mutlu edebilmenizdir. Aileme ve kardeşlerime para gönderdim. Afrika'ya gidip kuyu açmayı ve oradaki çocuklara hediyeler vermeyi çok isterim."

Türk Bilim Kadınına “Japonya Devlet Nişanı” Türk Bilim Kadınına “Japonya Devlet Nişanı”

Birdenbire herkes arkadaşın oluyor

Kürşat Yıldırım, büyük kazancından sonra, "Birdenbire herkes arkadaşın oluyor. Uzun zamandır haber almadığım insanlar para istemek için arıyor. Yüzde 90'ı kıskanıyor ve bunu hak etmediğimi düşünüyor.

Nereden geldiğimi asla unutmayacağım

Ama umurumda değil. İnanın bana, nereden geldiğimi asla unutmayacağım. Ben işçi sınıfıyım, asla hiç bir zaman kibirli bir insan olmayacağım."

Editör: TE Bilisim