Beğeni uğruna yürüyen merdiven bandını yaladı

Sosyal medya fenomeni Jamie Lee Mc Labe'den takipçilerini bir kez daha hayrete düşürdü. Yürüyen merdivenin şerit bantlarını yalayan bayan sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Beğeni uğruna yürüyen merdiven bandını yaladı

Avusturya'nın Melbourne kentinde, 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Jamie Lee Mc Labe, at yarışlarını izlemek için gittiği esnada hipodroma çıkan yürüyen merdivenlerde beklerken "Bu kadarı da pes!" dedirtti.

Yürüyen merdivenin plastik kayış bantlarını yalayan fenomen bayan Jamie Lee Mc Labe, o anlarını cep telefonuyla kaydetti.

Tiktok'tan etkileşim almak için yaptı

Kullandığı alkolün etkisiyle bu tarz hareketelerde bulunan fenomen elinde içki şişesi olduğu halde bantları yaladığı anları takipçileriyle paylaştı.

Çevredekiler tepki gösterdi

Yaşanan olaya tanıklık eden vatandaşlar, bayanın hareketine karşı tepki gösterdi.

Sağlık kurallarını düşünmeden her gün yüzlerce insanın ellerini değdirdiği bantları yalayıp kendi sağlığını hiçe saydı.

Uyarılarda bulunan insanlara aldırış etmeyen fenomen Jamie Lee Mc Labe, birkaç saniye boyunca yürüyen bandın merdivenini yalamaya devam etti. Sosyal medyada paylaşarak takipçileri tarafından büyük tepki aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.