İsrail'de Ben Gruon Havalimanı füze ile vuruldu

Hamas'ın asgeri kanadından İsrail'e bir darbe daha. Tel Aviv'de bulunan 'Ben Gurion Havalimanı'nı' "M75 füzeleri"yle vurdulğunu İzzeddin El-Kassam Tugayları duyurdu. Ölü 8 askerin bulunduğu bildirildi.

İsrail'de Ben Gruon Havalimanı füze ile vuruldu

İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na "güvenlik riski" nedeniyle son 24 saatte toplam 244 seferden 144'ü iptal edildi.

Çok sayıda uluslararası havayolu şirketi, güvenlik riski nedeniyle Tel Aviv seferlerini iptal ettiğini, bazı şirketler ise İsrail'e uçuş yasağını 24 saat daha uzattığını duyurdu. Ben Gurion Havalimanının yakınına roket düşmesinin ardından THY, Air France, Lufthansa, United ve Delta'nın aralarında yer aldığı 30'un üzerindeki uluslararası havayolu firması İsrail'e uçmama kararı aldı. 


Türkiye'de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de güvenlik riski gerekçesiyle Salı gece saat 22.00'dan itibaren söz konusu havalimanına seferlerin durdurulduğunu açıklamıştı. Buna göre, söz konusu havalimanına son 24 saatte toplam 244 seferden 144'ü iptal edildi.


Bu arada ABD Federal Havacılık İdaresi, Amerikan havayolu şirketlerinin Salı günü İsrail'e uçuşlarını yasaklayan kararını bu sabah kaldırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 9 yıl önce

helal olsun allah güç versin mücahitlere